Aquest matí amb ganes de fer algun corriol i alguna trialera, amb un pel de por per si encara hi hauria fang i aigua. El fang no em preocupa gaire, l’aigua segons a on, si, pots relliscar i a terra.

He sortit de casa que devien ser les 7:30 passades, he pujat la Fita a bon ritme, passat els Caçadors i he mirat el temps arribant al cim, on es comença a baixar cap a la Fassina, hi ha un mirador.

M’ha donar 21 minuts i mig, el mateix que ahir, ho he fet amb menys de 21 algun cop, però depèn de la sortida de Sitges, semàfors, cotxes, etc. Poso el cronòmetre sortint de casa i fins arribar al collet de la Fita, el temps es “variable” amb massa factors en contra.

He baixat i he girat a la dreta cap a Can Lluçà, per baixar després dels Holandesos cap a la Casa Nova. La pista de baixada esta relativament seca, hi ha algun toll d’aigua, però es pot evitar tranquil·lament, o a males, baixes velocitat i amb cura, no hi ha problema.

He fet la trialereta de la dreta al final, cada cop m’agrada més, et deixa just al creuament de camins de Jafra, la Fassina i tornada a Sitges.

Pujada cap a Jafra, drecera del revolt de pujada, com sempre, i baixada pel pàrquing de Jafra, després de la cadena avall, cap a la pista de la Fassina a Quatre Camins.

Un cop als Massets de Dalt, a l’esquerre després del pi gros, passada la cadena, per pujar per la trialera de rigor. Tot s’ha de dir que cada cop està més justa, com diria el Xavi Guarda “t’ho has de creure”, però crec que s’ha de tenir fe ara.

Un cop a dalt, surts i creues la pista de la urbanització de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i et deixes caure per la trialera que hi ha davant. Aquesta es la que em feia por que tingués aigua, bàsicament hi ha unes arrels al final, que amb aigua rellisquen massa, amb sec s’ha d’anar amb cura. Estaven seques, cap problema.

Un cop a baix de tot, he seguit recte per la pista que et dur a Mas Milà, agafant el corriol que puja a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana.

Un cop a la urbanització, baixes un pel per carretera, i a l’esquerre cap a la Granja Escola.

He vist que estaven asfaltant la urbanització que hi ha a baix de tot, he hagut de fer un carrer alternatiu, però la resta ha estat la de sempre, crear la riera, seguir pel corriol de rigor fins trobar la pista ampla i cap a Sitges, deixant el desviament de Sant Pere de Ribes a la dreta.

He arribat a casa amb 24,29km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 17.9km/h, amb un desnivell positiu de 524 metres i negatiu de 527 metres. La mitja cardíaca de 127 PPM que es el meu 73% i una màxima de 157 PPM que es el meu 90%, un consum energètic en el meu cas de 961 calories, una potència mitja de 187W i una cadència mitja de 75 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24403 m
Total climbing: 574 m
Total descent: -570 m
Download file: 11_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix