Aquest matí he sortit amb bici, eren les 7:30 passades. En tenia ganes per una banda, però ahir va ploure i no tenia ganes de pedalar amb fang i amb fred, la temperatura ha baixat bastant, i es nota de bon matí, no al migdia.

Tenia al cap pujar a la Morella, però em fa una mica de mandra la part de la carretera, així que pujant al Collet de la Fita he pensat en baixar a Jafra, pujar a la Plana Novella, creuar el castell Budista i per darrera anar a buscar Vallgrassa, el corriol ample de pujada que acaba amb la pista que puja fins a la carretera del Rat Penat, i baixar per pista fins al creuament de Can Lluçà a l’esquerre i els Holandesos a la dreta.

Així ho he fet, he mirat de fer pujar el cor a les pujades, per sobre del 90%, em costa bastant de pujar-lo últimament, i com que hi ha pujades controlades i conegudes que pots saber que has de donar i quan queda per acabar-la, pots controlar millor les series.

Bàsicament la pujada a la Fita, la pujada de Jafra a la Plana Novella, la pujada de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat i després hi ha un parell de pujades curtes, de d’asfalt que hi ha tornant de Can Lluçà cap als Holandesos primer i després la que hi ha al empalmat amb la pista que baixa cap a Jafra, però en sentit contrari, fins que veus els caçadors.

M’ha sortit una sortideta curta, però sense fang, i he arribat a casa amb 26.08km que he fet amb 1h 15m a una mitja de 20.8km/h, amb un desnivell positiu de 536 metres i negatiu de 542 metres. Es una ruta per fer amb una rígida, i segons com amb una gravel, no pas amb una all mountain com la meva, però només per temps, per esforç i entrenament per potència és el mateix.

La potència mitja que m’ha sortit es de 220W, però la Normalizer Power, que extrapola la potència que segons el meu FTP hagués pogut donar, es de 288W, es a dir, no he anat a “fondo” ni molt menys. La mitja cardíaca de 133ppm que es el meu 76% i la màxima de 169ppm que és el meu 97%. El consum energètic en el meu cas de 993 calories.

Entenc que la part interessant de l’entrenament d’avui es saber l’estona que he estat per sobre de FTP, es a dir Z5, Z6 i Z7 i l’estona que he estat per sobre del meu llinda anaeròbic, que son 159 ppm, es a dir un pel de Z4, però majoritàriament Z5 només.

La idea era pujar el llinda anaeròbic, i homes he estat 2 minuts 14 segons per sobre, es a dir, haig de fer més series per estar més estona per sobre del 91% de la meva capacitat cardíaca i pujar el llinda de “lactato

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26169 m
Total climbing: 580 m
Total descent: -583 m
Download file: 10_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix