Aquest matí a les 7 estàvem al Caprabo el Pedro, en Josep Maria i jo. Pujant la Fita ens hem trobat el Santi que baixava. Hem acabat a la Morella.

La idea inicial era pujar cap a Can Lluçà i baixar pel GR92 a Garraf, pujant cap a la Pleta per la trialera de darrera i d’allà cap a La Morella i decidir, si tornar per carretera i tornar per darrera, per muntanya.

Hem pujat la Fita bé, a bon ritme, un cop a dalt, cap als Caçadors, Holandesos i Can Lluçà.

Un cop a Can Lluçà, abans de començar a baixar, el Santi ha dit que no li venia de gust fer la trialera de baixada, que havia dormit poc i que la bici es massa delicada per una trialera d’aquest estil.

En Josep Maria ha dit que l’objectiu era arribar a casa sencer, sense cap rascada i el Pedro ja ens havia dit que faria la volta, havia d’estar a casa cap a les 9 i poc.

Així que hem fet canvi de plans, hem tornat pel mateix camí per on havíem vingut i un cop a la cadena que et dur cap a Vallgrassa, doncs amunt, i a l’alçada del pàrquing del Rat Penat, hem pujat per carretera fins a La Morella.

Un cop a dalt de la Morella, foto d’equip, i tornada.

El dia estava un pel lleig, tot s’ha de dir, el sol que ha sortit més tard no estava a primera hora, estava núvol però amb un mar molt blau, molt bonic.

Hem tornat cap al pàrquing del Rat Penat per carretera, i d’allà hem fet la trialera que va paral·lela a la pista que s’agafa des del pàrquing i la següent que està just al següent revolt a la dreta.

Hem aparegut de nou a la pista de Can Lluçà cap als Holandesos, i hem fet via cap a Sitges.

El Santi s’ha acomiadat a la baixada de la Casa Nova, nosaltres hem seguit cap a Sitges, on hem arribat a les nou i quart aproximadament.

He arribat a casa amb 35,56km que he fet amb 2 hores 3 minuts, a una mitja de 17,3km/h, un desnivell positiu de 819 metres i negatiu de 806 metres. La mitja cardíaca de 121 ppm que es el meu 70% i una màxima de 167 ppm, des del creuament de la pista que ve dels Holandesos amb la que puja de la Fassina a la dreta, fins al cap de munt de tot, on hi ha el mirador, just al revolt. És el meu 96%, però sé que en aquest petit tros, puc donar-li fort i fer pujar el cor. La potencia mitja de 181W, la màxima de 1130W, la cadència mitja de 73 rpm, la temperatura prou bona, mínima de 13 graus i màxima de 22.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 35740 m
Total climbing: 894 m
Total descent: -912 m
Download file: 13_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix