Aquest matí he sortit amb no gaires ganes, tot i que la pujada fins a La Morella l’he feta a bon ritme, la tornada ja no, feia vent i fred, així que he tornat tranquil.

El camí es senzill, pujada al Collet de la Fita, Caçadors i cap als Holandesos i Can Lluçà. A l’esquerre després de la cadena per anar a buscar al pàrquing de la carretera del Rat Penat. Des d’allà, pujada per carretera fins al pàrquing de La Morella i passada la cadena fins a sota la Morella, just abans de començar a baixar per la pista de darrera.

Allà he fet la volta, parada per una foto i avall pel mateix camí.

He arribat a casa amb 32,27km que he fet amb 1h 38m a una mitja de 19,6km/h, un desnivell positiu de 746 metres i negatiu de 752 metres. Una mitja cardíaca de 128 ppm que es el meu 74% i una màxima de 161 ppm que es el meu 93%, un consum energètic de 1240 calories en el meu cas, una cadència mitja de 72 rpm, una potència mitja de 210W i una màxima de 992W, la temperatura baixa, feia vent i fred, sobre tot tornant de la Morella, 9 graus de mínima i 21 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32411 m
Total climbing: 823 m
Total descent: -828 m
Download file: 05_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix