Ahir varen compartir al grup de whatsapp que tenim que avui ja es podia sortir a fer esport en grup, una foto de la app ccma, es a dir TV3. Automàticament vaig dir que tenia de cap fer Santa Susana avui, si algú volia sortir a les 6, cap problema.

La pega va ser que al arribar a casa i veure les noticies per sopar, era un decret que es publicaria al BOE avui i que entrava en vigor la mitjanit de diumenge a dilluns, així que avui hem sortit amb parella, amb distancia de seguretat, però ens hem avançat unes hores al decret oficial ☹.

A les 6 havíem quedat en sortir de casa i a les 6:10 aproximadament al Caprabo. Érem el Pedro i jo, la idea era pujar el collet de la Fita, Caçadors, baixar pels Holandesos i a l’esquerre per la trialera de la Casa Nova fins arribar al creuament de Jafra i la Fassina.

Pujar a Jafre, ja no hi havia la cinta que no permet aparcar al pàrquing, i baixar per l’entrada de després del pàrquing de Jafra, la de la cadena que esta uns metres més amunt, per la trialera.

El Pedro li agraden les trialeres com a mi, però les baixa millor que jo, i jo crec que les baixo bé, ell esta a un nivell per sobre.

Hem baixat per la trialera, riera i Massets de Dalt, per pujar pel corriol del lateral, a l’esquerre, després del pi i passant la cadena.

El Pedro ha pujat a davant, perfecte, sense fer peu. Jo he fet peu als últims metres, la roda de davant m’ha fet un lleig, i hagut de fer peu.

Un cop a dalt, hem seguit, creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i hem baixat la trialera de darrera.

Un cop a baix, a la dreta, per anar a buscar la pista de Olivella a Quatre Camins, i des de Quatre Camins, hem agafar el GR5 de pujada a Can Gran, conegut com el tornillo.

M’agrada molt de pujada, però em fa patir un munt, es dura i tècnica, molt explosiva. L’hem pujada bé ambdós.

Un cop a dalt, a Can Grau, hem creuat la masia i hem agafat el corriol de darrera, que et dur a la pista que va cap a Olesa de Bonesvalls.

Camí d’Olesa, al revolt a la dreta encimentat, hi ha l’entrada a l’esquerre, just després de la cadena, de la baixada de Santa Susana.

El Pedro ha passat primer, baixa molt més ràpid que jo. Està com sempre, molt de pedra al principi, i a partir de la meitat, menys pedra, més planer i més ràpid.

No em canso de notar el mal de cul, muscular, d’aguantar tanta estona de peu baixant, es super llarga, i molt bonica.

Un cop a baix, hem vist el resultat de com devia baixar la riera la setmana passada, deu ni do. Hem pujat fins a la masia de Santa Susana i hem anat a l’esquerre, per anar a buscar la pista que et dur a la carretera d’Olivella.

Hem pujat per carretera fins el poble, l’hem creuat i hem anat al cementiri però hem arribat per darrera, per un carrer que esta per asfaltar i que té un parell de punts amb poc grip i molta inclinació.

Un cop al cementiri, em anat a buscar la trialera que cau a la dreta del cementiri, mirant a Sitges.

Esta tapada, però es pot fer. Ja no queda ni una sola teranyina, me les he endut totes jo.

Un cop a baix, foto de rigor, i hem anat a buscar la pista a la dreta que baixa cap a Mas Milà, sense arribar-hi, a l’esquerre pel GR que puja a Can Pere de la Plana.

Un cop a dalt, a la urbanització, hem anat cap a la Granja Escola, i hem encarat Ribes primer, sense arribar-hi i Sitges després.

He arribar a casa amb 38,70km que he fet amb 2h 49m, a una mitja de 13,7km/h, més lent del normal, però érem 2, suposo que al anar sol, el ritme es diferent. Un desnivell positiu de 947 metres i negatiu de 948 metres. La cinta de pit m’ha marcat malament el pols cardíac tota l’estona, crec que li toca un canvi de pila, pujant el GR5 cap a Can Grau em deia que anava al 33% quan treia el fetge per la boca. La mitja de potència de 162W, la màxima de 1160W, la temperatura més alta, 12 graus de mínima, però 22 de màxima. La cadència mitja de 72 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39112 m
Total climbing: 1045 m
Total descent: -1051 m
Download file: 24_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix