Aquest matí a les 8 havíem quedat al Caprabo el Santi, el Fer, el Pedro i jo, al final el Fer no ha pogut venir per febre, i el Damià en canvi ha enviat un missatge dient que vindria. Avui teníem, la primera sortida del 2020.

Feia fred, però crec que menys que ahir, ahir vaig sortir a córrer al matí, i baixant la Fita no em notava les mans, avui amb guants, però no res de l’altre mon, he tingut una sensació molt diferent.

El Santi m’ha dit que el trobaríem pujant, així que hem sortit el Damià, el Pedro i jo camí de la Fita amunt. Hem trobat el Santi al Collet de la Fita, just passar el pàrquing de dalt de tot.

Hem encarat els Caçadors, i hem baixat pels Holandesos i la Casa Nova fins al creuament de Jafra i la Fasina. Hem pujat a Jafra i hem baixat pel corriol que surt del pàrquing fins al començament de la pujada als Massets.

Allà hem parat un moment, el Santi s’ha tret roba. Hem seguit pujant fins als Massets de Dalt per agafar el corriol que surt des del pi, a l’esquerre de la pista principal, i que et deixa a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

El Damià li ha costat un pel la pujada, hem de sortir un pel més amb bici 😉

Un cop creuada la pista, hem baixat per la trialera del darrera. Hem fet una parada tècnica, el Damià se li ha afluixar el seient, i li ha quedat mal posat, no podia asseure’s-hi bé.

Hem seguit per la pista camí de la pista que va de Olivella fins a Quatre Camins, per pujar fins a Quatre Camins i agafar el GR5 cap a Can Grau de pujada, el que es coneix com el “tornillo” de pujada.

La pujada es dura, però es fa bé, es tècnica, calen cames i agafar un ritme suficient per no haver de posar peu.

El Pedro li ha costat un pel, la pujada amb l’elèctrica es més complicada, ja que la bici para quan no hi ha velocitat, i quan arranques, té massa potència i rellisca. Encara no li té agafada la mida.

Un cop a Can Grau, ens hem reagrupat i hem encarat la pujada per darrera fins a la pista que va a Olesa de Bonesvalls. Camí d’Olesa ens hem desviat a l’esquerre per baixar a Santa Susana.

Realment es una baixada molt divertida, tot i que el Santi no li acana de fer el pes, diu que li falten “peraltes” i que li sobren pedres, suposo que vol quelcom més corriol de DX en alguna estació d’esquí, a mi personalment m’encanta.

Un cop a baix, foto de rigor, i creuar el bassal d’aigua, amb menys quantitat que la última vegada, però ara més fang.

Hem encarat la masia, i baixat per l’esquerre, passat la balla i anar fent fins arribar a la carretera d’Olivella, on hem agafat el corriol que va paral·lel a la carretera fins a Can Suriol, i d’allà pel corriol que va paral·lel a la riera fins al camp de futbol de Mas Milà.

Entrada de nou al parc natural, i hem anat pujant fins al creuament del corriol que a mà dreta et dur a la urbanització de Can Pere de la Plana.

Era un pel tard, el Damià he tornat per carretera, hem anat amb un ritme més lent avui, el Santi va amb mal al dit que es va operar ara fa un any per un accident d’esquí, amb una altre caiguda ara fa un mes amb una altre caiguda d’esquí i al mateix punt de la mà.

Hem baixat per carretera fins a l’entrada de la Granja Escola de Can Pere de la Plana i d’allà, tornada cap a Sant Pere de Ribes i cap a Sitges, on ens hem acomiadat del Santi que ha marxat cap al Collet de la Fita per dins de Mas Alba i el Pedro i jo cap al Caprabo.

He arribat a casa a les 11:30, hem sortit més tard i hem arribat més tard, normal. Amb 39,42km que he fet amb 2 hores i 52 minuts, a una mitja de 13,7km/h, lents però bé. Amb un desnivell positiu de 908 metres i de negatiu de 848 metres. El consum energètic de 1624calories, una mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 72% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, una cadència mitja de 70 rom, una potència mitja de 157W i una potència màxima de 1089W. Temperatura freda, mínima de 0 graus i màxima de 14 graus, a última hora quan tornàvem i amb sol.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40070 m
Total climbing: 1022 m
Total descent: -1024 m
Download file: 05_01_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix