Avui dimecres dia de Nadal he sortit amb bici, sol, no he dit res a la resta, m’he imaginat que no voldrien/podrien sortir.

He sortit tard, devien ser les 9 del matí passades, he agafat Camí de la Fita amunt, baixada pels Holandesos i la Casa Nova fins al creuament de Jafra i la Fassina, pujada a Jafra i baixada pel corriol de darrera, el que comença per la cadena del pàrquing.

Un cop a baix, pujada cap als Massets de Dalt i després del pi gros a l’esquerre, per pujar la trialera que va paral·lela a la pujada asfaltada, m’agrada molt més.

Un cop a dalt, sense parar, he anar a creuar la pista que va de la urbanització de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins, per caure per la trialera de darrera.

Un cop a baix, a la dreta per anar a buscar la pista de Quatre Camins a Olivella, però en sentit Quatre Camins.

Un cop a dalt, he encarat el GR5 en sentit Can Grau, es a dir el “tornillo” de pujada. M’agrada molt aquesta pista, es molt tècnica, et demana cames i equilibri.

Al principi hi ha un punt on sempre haig de fer peu, es com a tres esglaons, que no he aconseguit pujar mai, tot i que avui he aconseguit pujar els 2 primers, mai havia arribat tan amunt. La part següent, que es un metre i poc, a peu.

Després d’aquest punt, tot i que em costa molt, la faig tota sencera sobre la bici.

Avui he hagut de fer peu a la part final i he aprofitat per fer la foto de rigor. Després he seguit fins arribar al creuament de la carretera de Olivella a La Plana Novella, a l’alçada de Can Grau.

Carretera fins a la Plana Novella, per passar el cadenat i encarar Vallgrassa, la pujada es constant, m’agrada, es pot agafar un bon ritme. Un cop a Vallgrassa, pista amunt fins a la carretera del Rat Penat. Aquesta costa més, hi ha més inclinació, però es pot fer bé, a un bon ritme.

Un cop a dalt, creuar la carretera, amb molta cura sempre, i a la dreta, abans de la cadena, hi ha un corriol que puja recte i un que va a l’esquerre, en sentit la mateixa pista. Es una trialera molt divertida, que només té un punt curiós al final, la resta es fa bé.

He arribat a baix, he agafat la pista, pujada i a la dreta hi ha un corriol que baixa a una masia, una trialera molt factible i divertida, no es complicada, però està prou bé.

Un cop a la masia, seguint el mateix camí i un cop passada la cadena, agafes la tornada de Can Lluçà cap a Sitges, primer els Holandesos, després els Caçadors, la Fita i baixada cap al Caprabo, que he fet amb la trialera del revolt, cada cop més tocada, però encara factible de fer.

He arribat a casa amb 33,54km que he fet amb 2 hores 5 minuts, a una mitja de 16km/h, amb un desnivell positiu de 767 metres i 762 metres de negatiu, la potència mitja de 185W, em costa molt agafar el ritme, encara vaig treien un munt de moc pel constipat. La mitja cardíaca de 135 ppm que es el meu 78% i una màxima de 159 ppm que es el meu 91%, un consum energètic de 1398 calories, una mitja de cadència de 74 rpm.

Aquí us deixo la sortida d’avui

Total distance: 33726 m
Total climbing: 832 m
Total descent: -830 m
Download file: 25_12_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix