Aquest matí m’he llevat a les 7, estava molt fosc encara, però amb la lluna quasi plena, es veia el relleu bé. Ahir divendres va fer una enfarinada, poca cosa, un parell de dits, però estava tot molt bonic.

He sortit a les 8, una sortida curta, no teníem gaire temps, la idea era tornar cap a Sitges després d’esmorzar. Al carrer fred, sota zero, però amb llum ja.

He encarat la base del telecadira i d’allà he començat a pujar, primer per la pista de trineus fins arribar a la base i després per la pista verda, la Château d’Eau.

La pujada bé, tot i que com que feia fred, estaven fent neu artificial, i allà on havia caigut, la roda s’enfonsava bastant i en algun punt he hagut de fer peu.

La primera part bé, al arribar a la Promenade en Fôret, he seguit per la dreta de tot de l’estació. Poca neu, només una enfarinada que havia cobert el camí, els tacs de la fatbike trepitjaven la neu i es veia la terra a sota, si més no al principi de la pista.

Al arribar al revolt, hi havia més neu, crec que potser perquè no li toca mai el sol i potser hi havia un pel de glaç a sota.

He arribat al creuament amb la blava, estava tancada la pista per on he pujat i al creuament estaven fent neu artificial, he intentat passar, però no he pogut, he hagut de caminar un parell de metres.

He agafat la via de servei que va creuant pistes i puja fins al telecadira, i creuant pistes hi havia canons, per tan, havia de fer peu, un metre, potser dos.

Un cop he arribat a dalt de tot, la neu ja devia ser un parell de dits arribant a tres, els tacs ja no deixaven a la vista el terra, trepitjaven la neu i llestos.

Tan bon punt he arribat al telecadira, he anat cap a la caseta dels pisters i he agafat la Enduro 5 de baixada, fa temps que no la feia.

La primera part bé, tot i que al creuar amb la pista, m’ha relliscat un pel la bici, suposo que al passar-hi bastantes rodes, deixen marcat una rodera que et domina la bici i amb la neu i la roda tan ample, ha relliscat un pel.

He creuat la primera part, arribant a la segona part, on ha no veus el telecadira de pujada. Aquí he baixat bastant millor, poca neu, un parell de dits, però tot molt blanc, es a dir, no relliscaves gaire, però el paisatge era increïble.

He arribat on s’ajunten la Enduro 4 i 5, i just aquí la bici ha marxat de davant, no he caigut de pels, he hagut de fer un parell de salts amb la cama dreta, fins que he trobat que hi havia gel a sota.

La part on es tornen a separar la Enduro 5 i 4 estava més pelada de neu, però es baixava bé.

He arribat a la blava, on ja no et deixa seguir baixant, ja que esta tancada amb la balla de la pista, i he encarat Le Combe avall, per arribar al telecadira. Faltaven uns minuts per obrir, hi havia gent, et miren un pel curiosos i estranyats a la vegada, suposo que no esperen una bici baixant per pistes.

He arribat a casa amb 7,16km que he fet amb 50 minuts, a una mitja e 8,5Km/h, un desnivell positiu de 320 metres i 323 metres negatius. Un consum energètic de 585 calories, una mitja cardíaca de 123 ppm que es el meu 71% i una màxima de 154% que es el meu 89%, una cadència mitja de 68 rpm.

Aquí us deixo la sortida d’avui

Total distance: 7438 m
Total climbing: 358 m
Total descent: -358 m
Download file: 11_01_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix