Aquest matí de dissabte hem quedat a les 7 al Caprabo per sortir amb bici, alguna cosa curta, social, per estar a casa més d’hora del normal i evitar la calorada que esta fent. Havien confirmat el Santi, l’Anna i l’Àlvar, al final l’Anna va ser baixa ahir a la nit i el Santi no ha aparegut, quan l’hem trucat, ens ha agafat el telèfon el seu pare, que ha marxat el cap de setmana a Andorra i ha deixat el telèfon a casa dels seus pares ☹

Hem pujat la Fita, a ritme tranquil, i com que fa més d’un any que no ens veiem amb l’Àlvar, parlant més no pas esforçant-nos. Hem baixat pels Holandesos, la Casa Nova i Jafra, baixada pel corriol del pàrquing, i dels Masets de Dalt pel corriol de l’esquerre de la pista principal fins a dalt de tot i caiguda per la trialera de darrera.

Allà l’Àlvar ha relliscat i ha acabat baixant a peu. A baix hem seguit fins el desviament que et dur a Olivella, i hem agafat el corriol que ens va ensenyar el Santi ara fa unes setmanes. Molt xulo, molt bonic, però amb moltes teranyines i els habitants de rigor avui, he tret aranyes a cabassos.

Un cop a baix, l’Àlvar s’ha adobat que no duia el GPS, li ha caigut, així que hem fet mitja volta i hem seguit pel mateix camí que veníem per veure si el trobàvem, i si, l’hem trobat, just a la trialera on ha relliscar i ha acabat baixant a peu, estava en mig del corriol de baixada.

Un cop recuperat, hem fet un canvi de ruta, hem anat fins a Olivella, per baixar per la trialera del costat del cementiri que ens deixa de nou al costat d’on ha perdut el GPS i hem fet via de tornada pel corriol que et puja a Can Pere de la Plana, per tornar per Sant Pere de Ribes i cap a Sitges pel camí de sempre.

En total m’han sortit 34,31km que hem fet en 2 hores 27 minuts en moviment, a una mitja tranquil.la de 13,9km/h. Em surt un consum energètic en el meu cas de 1385 calories, una mitja cardíaca de 128 ppm que es el meu 74% i una màxima de 165 ppm que es el meu 95%, una cadència mitja de 70 rpm, una mitja de 156W de potència i una màxima de 1057W, a la pujada de tornada arribant a l’institut, com sempre. El desnivell de 699 metres positius i 723 negatius, però em dona una temperatura mínima de 15 graus i una màxima de 36 graus, es a dir, moltíssima calor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34870 m
Total climbing: 867 m
Total descent: -876 m
Download file: 29_06_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix