Avui dissabte hem sortit, demà diumenge no podia sortir i vaig dir que si algú volia sortir avui, genial, sinó sortiria sol. Al final hem sortit 4, no esta malament. Volia pujar a La Morella i tornar per darrera, la idea era estar a casa d’hora, cap a les 9 i mitja com a molt.

Érem el Xavi amb la Specialized Elèctrica nova de 29 que dur ara, el Santi amb la Canyon que va comprar ara fa un mes i mig, l’Ana de Saragossa i jo.

Hem pujat la fita, hem anat cap als Holandesos i d’allà camí de Vallgrassa per agafar la carretera del Rat Penat de pujada fins a la Morella.

Parada per fer-nos la foto de rigor, avui el dia estava espectacular, pujant a la Morella es veia Barcelona com amb una mena de boira de color blau increïble, de foto, però no de foto de telèfon, de foto dels que en saben.

Hem baixat per darrera per anar a buscar la riera que baixa cap a la pista de Begues cap a La Plana Novella. Un cop a La Plana Novella, hem agafat corriol cap a Vallgrassa i hem anat a parar al mateix punt on una estona abans hem agafat la carretera.

La tornada més o menys pel mateix lloc, hem agafat el corriolet, diguem-li trialera suau que dona a la masia que hi ha abans de començar a baixar per la part de ciment, d’allà la tornada pels Holandesos, on el Santi s’ha acomiadat, ha marxat cap a casa i el Xavi, l’Ana i jo hem fet via de tornada.

He arribat a casa amb 39,25km que hem fet amb 2 hores 26 minuts, a una mitja de 16,1km/h, bon ritme, un desnivell positiu de 929 metres, un consum energètic de 1643 calories, una mitja cardíaca alta, de 137 ppm que es el meu 79%, una màxima de 171 ppm que es el meu 98%, em dona una mitja de potència de 187W, una màxima de 952W, una efectivitat del Torque del 83% i una eficiència de pedalada del 57%, normal ja que a la pujada a la Morella per carretera, pots controlar molt la pedalada. La cadència mitja de 69 rpm, les pujades són més lentes i avui hem pujat bastant.

M’ha donat de nou un FTP de 316W al arribar a casa, això vol dir que tot i que he baixat pes, havia perdut un pel de massa muscular però que l’he recuperat. Ara em dona 3,63W/Kg que no esta gent malament, vaig millorant. El que he baixat es de VO2Max, entenc que al no sortir cada dia, es mou, estic a 56, estava a 51 i no hi havia manera de moure’l, però els 4 dies d’Occitània el varen fer pujar a 59. El llinda d’àcid làctic el tinc a 158 ppm, es a dir, per sobre del meu 88% de pols cardíac començo a treballar amb anaeròbic, cosa que perjudica la recuperació del muscle, millor treballar amb aeròbic, tot i que tinc pics per sobre del llinda del Lactate.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39585 m
Total climbing: 1051 m
Total descent: -1057 m
Download file: 22_06_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix