Aquesta tarda havíem quedat a les 20:30 al Caprabo per fer una sortida nocturna, la idea inicial era fer un Gunyoles i estar de tornada a les 23:00 a casa com a molt tard.

Com que ha plogut tot el dia, pluja d’estiu, hem decidit fer un canvi de ruta i senzillament fer un Campdasens, així podríem sortir de tarda i arribar encara amb llum i pel tipus de ruta, no crec que tinguéssim gaire fang.

Havien confirmat en Josep Maria i l’Anna, però al final l’Anna ha dit que no per la pluja i hem sortit en Josep Maria, el Santi, el seu nebot i jo.

Hem pujat la Fita la mar de bé, el Santi es molt fi, i puja molt bé, en Josep Maria no cal dir res. La pujada a la Fita li ha costat un pel al Santi, si més no es el que ha dit, tot i que jo no he notat, ha pujat molt bé.

Hem baixat per Mas Quadrell cap a Vallcarca, hi havia algun toll d’aigua a baix de la ploguda d’avui, poca cosa. Hem agafat la part asfaltada i hem començat a pujar, primer per la cimentera i després per la pista de ciment que puja fins a Can Granada i després per pista ja fins a Campdasens.

La parada per fer-nos la foto de rigor just al cim, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà i tornada a bon ritme. Ens hem trobat una família de porcs senglars que ens ha passat per davant, ha estat bé.

Hem tornat a millor ritme que l’anada, i la baixada de la Fita fins al Caprabo ha estat “interessant”, per dir-ho d’alguna manera.

En resum, hem arribat a casa que encara quedava un pel de llum, eren les deu menys poc de la nit.

A mi m’han sortit en total 26,99km que hem fet amb 1 hora 21 minuts pedalant, a una mitja de 19,9km/h, un bon ritme. El desnivell de 566 metres positiu i 584 negatiu, el consum energètic de 1136 calories, la mitja cardíaca de 146 ppm que es el meu 84% i la màxima de 176 ppm que es el meu 101%, haig d’ajustar-lo de nou. La potencia mitja de 232W, la màxima de 1107W (és la més alta que he generat mai), el torque de 86% i el Smoothness de 58% vaig millorant molt l’eficiència de la pedalada, la cadència de 72 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27128 m
Total climbing: 617 m
Total descent: -620 m
Download file: 08_07_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix