En principi aquest cap de setmana no anava a sortir, tenia altres coses a fer. El dimecres vàrem fer un Tarragona i divendres, amb previsió del cap de setmana, vaig fer un Campdasens en mode “a muerte”, encara buidant moc, però bé. Al final vaig poder sortir dissabte, vàrem fer un Gunyoles amb el Santi i aquest matí he pogut sortir, el que haig de fer no comença fins a la tarda, per tan tenia temps. El Santi va enviar una convocatòria, el Joan Manel també sortiria, vaig confirmar.

M’he llevat amb poques ganes, amb la panxa un pel estranya, i amb cansament de cos. Tot i amb això, a les 8 estava al Caprabo, el Santi ha aparegut amb la Gravel i en uns minuts el Joan Manel amb la Cube, que per cert, s’ha canviat la transmissió d’un 2×11 a un 1×11 amb una pinyonera Sunrace 11-50 com el que duia jo fins fa unes setmanes, però a davant un plat de 34, jo duia un 32.

Hem pujat la Fita, la idea era baixar a Vallcarca, pujar a Campdasens i tornar per Vallgrassa, carretera cap a Olivella, passant per Can Grau i tornada cap a Sitges per Quatre Camins i el corriol de baixada que va paral·lel a la pujada dels Masets a Quatre Camins.

Hem baixat a Vallcarca, ja pujant cap a Can Girona m’he sentit cansat. Hi havia una cursa de córrer, es veia gent baixant en camí contrari. Hem anat pujat i arribant a dalt a Campdasens no m’he vist amb ganes de seguir la ruta prevista. Hem parat, foto de rigor i els hi he dit que quan ells giressin cap a Vallgrassa, jo faria recte de tornada cap a Sitges.

Així ho hem fet, m’he acomiadat d’ells a la cadena, ells han seguit i jo he tornat, tranquil.lament, amb poques ganes i a més ganes d’arribar a casa que de seguir. He trobat un munt de gent pujant la Fita, he baixat la trialera del revolt, esta cada cop més tocada, però es pot baixar i he hagut de reduir bastant la velocitat de baixada, he trobat varies persones pujar amb bici, sense mirar si baixava algú, un pel perillós.

Un cop a casa, una bona dutxa, una sessió de Compex en mode Recuperación Activa i esmorzar un pel de fruita. El Garmin m’ha baixat el FTP, el va pujar a 3.20 el divendres i avui m’ha dit d’ajustar-lo a 3.19, suposo que ha notat que avui el ritme no era el que tocava.

Diguem que el divendres vaig fer uns 20 minuts menys que avui a la mateixa ruta, he arribat a casa amb 26,81km que he fet amb 1 hora 35 minuts, a una mitja de 16,8km/h, un consum energètic de 1073kcal, una mitja cardíaca de 123 ppm que es el meu 71% i una màxima de 159 ppm que es el meu 91%, molt baixa la mitja, la cadència mitja també baixa de 65 rpm, la potència mitja de 186W, uns 60W menys que el divendres al mateix recorregut, la potència màxima de 1000W en un moment donat, el desnivell com sempre, 658 de positius i 660 de negatius, poca cosa.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26978 m
Total climbing: 718 m
Total descent: -723 m
Download file: 05_05_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix