Ahir vaig fer un whatsapp al grup, en principi no podria sortir aquest cap de setmana, però al final he pogut sortir avui, vaig preguntar qui podria fer un Campdasens a primera hora, al final el Santi va dir que podria i que vindria amb la Orbea de Ciclocross, per tan vaig fer un canvi i hem fet un Campdasens.

A les 7:30 al Caprabo, estava jo sol, he marxat cap a Sant Pere de Ribes, hem quedat a Can Lloses a les 7:50, el Santi ha arribat 4 minuts més tard, cap problema.

El dimecres ja va venir a Tarragona amb la Orbea de Ciclocross que s’ha comprat de segona mà ara fa unes setmanes, es l’últim model que venia amb frens “cantilever”, el model de l’any següent ja duia frens de disc. Esta prou bé, alumini, però ràpida. Ell que va lent habitualment, amb aquesta va al mateix ritme que la resta, pujant va bé també, esta acostumat a dur una cadència molt baixa i baixant, té tècnica de sobres per poder baixar per on calgui amb la bici que vulguis.

Hem marxat cap a Can Suriol, per la carretera d’Olivella i entrant al camí que hi ha paral.lel a la carretera a l’alçada del Mas de Can Giralt, com sempre. Un cop a Can Suriol, carretera de tornada uns metres i a la dreta entra el camí que et dur cap a Les Gunyoles.

Hi ha el tancat perquè hi ha cavalls i rucs salvatges, però avui ens ha passat una cosa molt curiosa, hem trobat un grup de rucs, potser eren 7 o 8 i un parell de cavalls, anaven junts i ocupaven tota l’amplada del camí, així que els hem seguit a darrera. S’han posat nerviosos perquè estàvem a darrera i han accelerat el ritme, sense arribar a córrer. Hem estat així potser un quilòmetre o més, ha estat una experiència molt bona, pedalar amb les besties davant nostre, molt salvatge.

Un cop a Les Gunyoles, parada per la foto de rigor i tornada per l’Arboçar de Dalt, Can Trabal, Mas Milà i per carretera fins a Can Lloses i Sitges, jo pel mateix camí d’anada i el Santi m’ha acompanyat fins al polígon Mas Alba, després ha tornat cap a casa.

A mi m’han sortit 44,31km que he fet amb 2 hores 46 minuts, a una mitja de 16km/h, un ritme molt bo pel Santi. En el meu cas un consum energètic de 1759kcal, un desnivell positiu i negatiu igual, de 822 metres, una cadència mitja de 72 rpm. La mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 72% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, una potencia mitja e 176W i una màxima de 1039W, la mitja en 20 minuts de 249W i em diu que amb el meu FTP i la ruta, la potència mitja que hauria d’haver dut es de 243W (que cabró!).

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44636 m
Total climbing: 930 m
Total descent: -930 m
Download file: 04_05_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix