Ahir vaig arribar a casa molt tard, vaig aterrar a les onze de la nit, més o menys, a mitja nit estava al llit. Aquest matí a les 7 estàvem el Javi i jo al Caprabo, el Gaizka ha arribat uns minuts tard, estava molt més mort que jo, ha dormit només 5 hores, i venia molt cansat de la setmana, així que hem plantejar fet un Campdasens tranquil, per sumar hores i després ha veuríem.

Abans de sortir de casa, al carrer, he calibrat el Rotor InPower, no ho havia fet quan el vaig muntar, i he llegit que s’havia de fer, la pega es que l’he calibrat amb el telèfon, via Bluetooth, i el Garmin es sincronitza via Ant+, crec que el InPower no es capaç d’emetre informació a la vegada per les dues bandes de freqüència. He activat el Torque 360 de la App de Rotor per veure quina es l’eficiència de la pedalada que tinc, però no m’ha agafat el GPS.

Un cop hem sortit del Caprabo, ja m’ha agafat el GPS i he de-sincronitzat el telèfon. La pega ha estat que em marcava molt poca potencia, per sota de 100W pujant la Fita, que per poc que sigui i lents que anéssim, era molt poc.

Hem fet la Fita molt tranquils, el Gaizka deia que les cames no li donaven, però de cor venia molt bé. El Javi avui ha vingut amb una Specialized elèctrica que li han deixat de test a la botiga de Vilafranca del Penedès on treballa habitualment (Cicles Sans), molt bonica. Rodes de 29, però amb neumàtic de 2.6, no una 29+ però quasi, quadre de carboni, i bateria de 700W, amb un color taronja fluorescent molt bonic.

Pujant la Fita ens han passat un parell de Biciats del Garraf, a ritme d’entrenar per competir, no de sortida familiar de dissabte. Hem planejat i hem baixat a Campdasens, fred, humitat i un pel de vent.

La pujada a Campdasens bé, tot i que el Gaizka no donava per gaire més, així que després de la foto de rigor a dalt de tot, hem tornat i el Xavi ha girat a la dreta cap a Vallgrassa, el Gaizka i jo hem fet via cap a Sitges. Hem creuat un segon grup de Biciats del Garraf, aquesta vegada un grup important de gent, hi havia l’Anna al final, m’ha fet molta il·lusió.

Baixada la Fita, Caprabo i a casa. He arribat a casa amb 25,75km que hem fet amb 1 hora 49 minuts, a un ritme de 14,1km/h, un desnivell de 647 metres positius i 661 de negatius, una mitja cardíaca de 115 ppm que es el meu 66% i una màxima de 160 ppm que es el meu 90%, en algun punt he mirat de forçar el ritme un moment. La cadència de 63 rpm, molt baixa. Ha estat una sortida molt tranquil.la, però com diu el Gaizka: li hem sumat 2 hores de seient, tot ajuda.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26000 m
Total climbing: 696 m
Total descent: -712 m
Download file: 06_04_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix