Aquest matí he sortit d’hora, encara no hi havia llum, devien ser les 7 i molt poc del matí. Ahir vaig muntar a BikeIT pedalier nou, un potenciòmetre de Rotor, el InPower, el que només agafa dades de la cama esquerre, l’altre val el doble, i pel tipus de bicicleta que faig més que suficient, i a més li vaig muntar un plat de 32 dents ovalat, un Qring de Rotor, duïa un 32 rodó de Sram.

He volgut repetir Les Gunyoles, que vaig fer dissabte amb el Gaizka i el Javi, el diumenge sol a molt bon ritme i aquest matí, mirant de repetir el ritme de diumenge, però en mode “a muerte”.

Les sensacions son interesants, no he notat que duia el plat ovalat Qring fins que he començat a pedalar amb cadència per sobre de 80 voltes per minut i amb pla, ni en pujada ni en baixada he notat res, només en planer i  partir de 20km/h. Entenc que ha treballat sempre, i que ha ajudat o si més no, canviat com treballen els muscles de les cames, però notar-ho, només en aquests moments.

Si baixes la vista i mires el plat, es veu que treballa, es bastant exagerat i si en un moment mires el desviador de darrera, no para de moure, no pot estar mai quiet, treballa molt més per culpa de l’ovalat.

El resultat, es que he fet molt millor que el diumenge, en global. Em dona en una distància de 47,36km, un temps de 2 hores 19 minuts, 6 minuts menys que el diumenge, una mitja de 20,4km/h, el diumenge eren 19,6km/h, es bastant més ràpid, una potencia mitja de 228W, que no esta gents malament, una mitja cardíaca de 151 ppm que es el meu 87% i una màxima de 172 ppm que es el meu 99%, més o menys com el diumenge. El consum energètic de 1905kcal, una màxima de 43,8km/h, més baix que el diumenge, una potència màxima de 761W i una mitja de 274W en 20 minuts de treball, es com es mira el FTP de cadascú.

La pega es que quan he arribat a casa el Garmin m’ha dit que necessito 4 dies de recuperació, potser un pel massa. Hauré de posar-me el Compex una estona a veure si recupero en menys temps 😉

El detall que em dona Garmin Connect es:

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47520 m
Total climbing: 860 m
Total descent: -865 m
Download file: 02_04_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix