Dilluns vaig sortir, 3km, vaig relliscar i vaig picar amb la cara al terra, no res greu. Dimarts a córrer i avui dimecres he sortit amb bici, sortida curta, amb molta humitat i fred, ja comença a notar-se que estem a la tardor, ben entrada.

He pujat la Fita, Mas Maiol i baixada cap als Holandesos, per baixar per la trialera de la casa nova i el Fondo de les Llenties.

Molt humit tot, les branques i les fulles dels arbres estaven com si hagués plogut, i et mullaves quan les tocaves amb els braços i les cames.

A la part final, la trialera de la dreta, cada dia m’agrada més.

Pujada a Jafra, per la trialera del revolt, i baixada pel corriol de darrera de la cadena del pàrquing cap a la pista de la Fasina als Masets de Dalt.

Un cop als Masets de Dalt, a l’esquerre després de la cadena i pujada per la trialera que et dur a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Molt humit, però no he relliscat gaire, he pogut pujar-ho tot, però a la part final, quan gires a l’esquerre, al començar a pujar i notar més temperatura, les ulleres s’han entelat i no he estat capaç de veure res.

He mirat de seguir pujant a cegues, però m’he quedat blocat amb una pedra que no havia vist i he hagut de fer peu, he aprofitat per fer la foto de rigor.

Hi havia una llum increïble, sense cap filtre, molt maco.

Foto feta i de nou a sobre la bici, fins al cim amb les ulleres netes, sense cap problema.

A la sortida, quan vas a agafar la pista, he girat a la dreta, com sempre faig, per la trialereta de pujada, que m’agrada per sortir a la pista i caure per la trialera que hi ha just al davant.

Tot i la humitat, estava relativament bé, si més no, les arrels que hi ha al final, mullades son perilloses, però estaven seques, per tan no hi ha hagut cap problema.

Un cop a baix, pista a l’esquerre cap a Mas Milà, i de nou a l’esquerre per pujar pel GR cap a Can Pere de la Plana.

Un cop a la urbanització, baixada per la Granja Escola, cap a Can Lloses i de tornada a Sitges pel camí de Can Lloses a Sitges de rigor.

He arribat a casa amb 24km justos, que he fet amb 1h 19m, a una mitja de 18,2km/h, amb una potència mitja de 207W, una màxima de 1166W, un desnivell positiu de 517 metres i negatiu de 531. Una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%. 77 rpm de cadència mitja, una temperatura mínima de 2 graus i màxima de 16, però la mitja de 6,7 graus, es a dir, fred. A partir d’ara, guants d’hivern i potser una capa de més al cos. El consum energètic de 982 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24221 m
Total climbing: 575 m
Total descent: -574 m
Download file: 11_11_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix