Aquest matí de dilluns he tingut festa, així que he sortit amb bici.

Tenia al cap fer una ruta que vaig trobar l’altre dia buscant per internet, els singles que hi ha darrera de Sant Miquel d’Olerdola.

He sortit de casa que devien faltar 5 minuts per les 7:30 del matí, i he encarat el polígon Mas Alba.

M’he trobat el Josep Maria que sortia també, també tenia festa avui i tot i que el confinament no ho permet, hem decidit anar plegats.

Hem encarat cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, per agafar la carretera a Olivella i girar a la dreta cap al Mas de Can Giralt.

Just passar el desviament del mas, hem anat a l’esquerre, entre mig de les vinyes, per sortir a la carretera d’Olivella de nou i entrar a Mas Milà.

Hem creuat la urbanització, i a la part de darrera, hem agafat un corriol que hi ha, molt maco, que puja cap a la part de darrera de Viladellops.

Un parell de trialeres de rigor i hem agafat la pista de pujada cap a Can Traval.

Des de Can Traval hem pujat per la pista de darrera cap als dipòsits, i baixant hi ha una masia, just després de la masia, hi ha un camí que baixa amb una cadena, que et dur a la part de darrera del Cim de la Penya del Papiol, la ruta que es puja a peu, amb bici s’ha de carregar a l’esquena uns metres abans d’arribar-hi.

Baixes i arribes a un creuament, darrera de Sant Martí Sarroca, agafant una pista que et dur per unes vinyes, fins a la cimentera que hi ha sota de Viladellops.

Fins aquí, tot conegut.

Un cop a la carretera, hem creuat la rotonda, carretera vella d’Olivella i cap al Castell de Sant Miquel d’Olerdola, per agafar un corriol molt bonic que puja fins el poble, però abans d’entrar-hi, gira a l’esquerre i puja als singles.

Es un corriol estret i molt bonic que va passant pel voral dels singlés fins arribar a Moja.

Allà hi ha uns corriols que estan fets expressament, ja que van creuant la pista principal i que a més ens els hem trobat tapats per arbres tallats ara fa poc, segurament el cap de setmana.

Acabes baixant un corriol molt divertit que et dur a una esplanada i a Moja, entres al poble pel cementiri.

Es creua el poble, i sortim per la part de darrera, per una carretera rural asfaltada.

Hi ha corriols de nou, molt bonic i vas baixant fins creuar de nou la carretera i vas a parar a l’entrada que fem sempre que puja cap al Pic de l’Àliga, es la carretera de Daltmar, sobre de Canyelles.

Hem començat a pujar i just abans de la cadena que hi ha en mig de la pista, a l’esquerre, hi ha un corriol que puja, es estret i en algun punt s’ha de posar tot el ferro per poder pujar i no fer peu.

Hem anat fent, fins un punt que en Josep Maria ha sentit un soroll gros a la roda de darrera, i ens hem adonat que l’engranatge de la roda s’havia trencat, el “trinquet” estava fet malbé i no permetia engranar la roda.

Mala sort, bici nova, segona sortida, però per això està la garantia, menys mal.

La única pega es que hem hagut d’abandonar la sortida, i he tornat per carretera cap a Sitges, per anar-lo a buscar amb cotxe.

He pujat a Daltmar i d’allà fins a Canyelles, he baixat al poble, i he anat a buscar l’antiga carretera de Canyelles a Sant Pere de Ribes, des de Ribes fins a Sitges per carretera.

He arribat a casa, canvi de roba, portabicis al cotxe i a recollir-lo, ruta molt maca que haurem de fer de nou un altre dia.

He arribat a casa amb 57,15km que he fet amb 3h 20m a una mitja de 17,1km/h, amb un desnivell positiu de 998 metres i negatiu de 1042 metres, la mitja cardíaca de 118 ppm que és el meu 68% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 174W una màxima de 691W, i un consum energètic en el meu cas de 2087 calories. Bona temperatura, mínima de 9 graus, màxima de 18 i la mitja de 13,6 graus, demà donen fred ja, la veritat es que n’hi ha ganes, hem sortit d’estiu ambdós.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 57686 m
Total climbing: 1143 m
Total descent: -1150 m
Download file: 02_11_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix