Aquest matí he sortit amb la Jet altre vegada, dilluns passat vaig anar a recollir-la, he sortit 3 cops des de dilluns i m’ha donat una sensació estranya, que es resumeix amb l’amortidor de darrera, la FOX FLOAT DPS FACTORY EVOL 3 POSITION 120mm que ha estat parada un parell de mesos, pel canvi de quadre, necessita una revisió, ara per ara falla.

LA tenia a 270 PSI i no els aguanta, quan els hi poso, treballa bé, però al cap d’una estona baixa i es queda amb 150 PSI, cosa que fa que la bici sembli una barca pujant quan pedales i baixant té un punt de perill, perquè no respon bé als revolts si vas ràpid, rebota.

Baixant per trialeres lentes cap problema, el problema es quan entres un pel ràpid en un revolt, t’escup i no mola.

L’hauré de dur a fer la revisió de rigor, la pega es que em quedaré sense bici uns dies ☹

Avui he mirat de sortir per veure que tal, la pujada a la Fita bé, l’ha aguantat bé, he anat fins a Mas Maiol, i ja veia que flexava de darrera, he baixat cap a la Casa Nova, i el salt de davant dels Holandesos, l’he fet de conya, crec que aquí es quan ha tornat als 150 PSI.

La baixada de la casa nova, el que he conegut que es diu el Fons de les Llenties, bé, però amb cura als revolts. He arribat al creuament de La Fasina i Jafra i he baixat cap a la Fasina per pista.

Un cop he arribat al creuament del corriol que baixa de Jafra, a la riera, l’he pujat i des de Jafra a la Plana Novella.

He anat per darrera per sortir a la carretera de Can Grau, per tornar cap a la pista de Begues i després de la cadena pujar cap a Vallgrassa i cap al pàrquing del Rat Penat.

Allà he fet la trialera que esta un pel amagada i que et deixa al revolt de baix, tot bé, i un cop a baix, es puja per la pista, i abans de començar a baixar, hi ha una trialera senzilla a la dreta, que també he fet.

Des de baix, ja a la pista de tornada de Can Lluçà als Holandesos, i dels Holandesos al mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Collet de la Fita i baixada cap al Caprabo, aprofitant la trialera del revolt, per descomptat.

He arribat a casa amb 30,73km que he fet amb 1h 34m a una mitja de 19,5km/h, un desnivell positiu de 601 metres i negatiu de 610 metres, una cadència mitja de 79 rpm, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una potència mitja de 212W i una màxima de 1091W, un consum energètic en el meu cas de 1200 calories i fred, he sortit d’hivern avui, 7 graus de mínima i 19 de màxima, però he estat molta estona amb temperatura baixa.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 30841 m
Total climbing: 648 m
Total descent: -656 m
Download file: 28_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix