Aquest matí de dissabte he sortit a provar l’amortidor de darrera, que el vaig dur a revisar el dilluns.

Em van trucar i em van dir que la vàlvula per on entra l’aire tenia un petit forat i per això perdia aire, que havien de canviar la vàlvula i a més farien una revisió complerta, toca un cop a l’any i el Garraf és molt dur, a part de que li he fet quilòmetres, tot i el confinament.

Va arribar ahir divendres, el vaig muntar i vaig ajustar el SAG. Abans el tenia a 270 PSI, ahir em va donar un SAG de 210 PSI. Estrany, però ara peso menys que la última vegada que el vaig ajustar.

Aquest matí he sortit, tenia al cap alguna cosa curta, només per provar-l’ho.

Pujada al Collet de la Fita, Mas Maiol, mirador dels Caçadors, i a la dreta cap als Holandesos, i Casa Nova, baixada pel corriol del Fondo de les Llenties fins arribar al creuament de la Fassina i Jafra.

Pujada a Jafra per la trialera del revolt, baixada pel corriol de darrera del pàrquing fins a baix a la pista de la Fassina als Massets de Dalt.

Ja he notat que no anava bé, he parat per comprovar-ho i amb el recorregut que havia fet, havia tocat fons, no té sentit.

He ajustat manualment la duresa, per veure si podria acabar la sortida bé, però no ha servit de gran cosa.

Un cop als Massets de Dalt, he anat a l’esquerre, per pujar pel corriol que va paral·lel a la pista que puja a Quatre Camins.

La pujada del corriol, l’he feta amb l’amortidor de darrera clavat, rebotava massa.

Un cop a dalt, seguint la pista, i creuant la que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, i baixada per la trialera que hi ha just al davant.

He seguit la pista baixant cap a Mas Milà, i he agafat el corriol que puja a l’esquerre, després de la cadena cap a Can Pere de la Plana.

Des d’allà, cap a la Granja Escola, i baixada cap a darrera de Valles Altos i camí de Sant Pere de Ribes a Sitges.

A la part final que hi ha molta pedra, he acabat tocant amb els pedals als laterals, del que flexava l’amortidor.

He arribat a casa amb 24.10km que he fet amb 1j 19m a una mitja de 18.3km/h, un desnivell positiu de 519 metres i negatiu de 536 metres. La potència mitja de 206W, la màxima de 1165W, la cadència mitja de 78 rpm, la mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%. HE sortit d’hivern, hi havia 7 graus de mínima i m’ha donat una màxima de 7 graus, però bàsicament dins el poble, la mitja ha estat de 9,2 graus, fa fred de tardor. El consum energètic de 978 calories.

Al arribar a casa he mirat la pressió a l’amortidor, hi havia 30 PSI, es a dir, res. He posat de nou el SAG a 230 PSI aquest cop, l’he ajustat amb la roba de bici i la motxilla, i l’he deixat un pel més dur, hauria d’estar a 210, però he pensat que no venia de 20 PSI de més, a veure que tal demà.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24237 m
Total climbing: 572 m
Total descent: -580 m
Download file: 03_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix