Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo per sortir, vàrem quedar el divendres, però la previsió de temps era de pluja, al final el temps ens ha respectat i ha aparegut un matí de sol d’estiu molt bonic.

Érem el Santi, el Joan Manel, el Jorge, el Pedro i jo. No teníem una idea clara de ruta, així que hem anat fent a ritme social.

Pujada del Collet de la Fita, el Santi ha vingut molt lent, diu que no ha fer res i no està entrenat.

Hem anat fins a Mas Maiol i hem baixat cap a Mas Quadrell primer per acabar a la cimentera de Vallcarca i pujar cap a Camdasens per darrera, per la pujada de ciment.

El Joan Manel no ha pogut sortir amb tota la setmana i m’ha dit que venia amb remordiments, que són incompatibles amb el ritme que duia el Santi avui, hem anat fent algunes “apretades”, però al final hem hagut d’esperar a reagrupar-nos tots de nou.

Hem passat Can Granada i arribat a Campdasens, la majoria no havien vist el mur que ha muntat el de la següent masia, la que té una llibreria molt maca que es veu des de la pista.

Diguem que ha muntar un mur de terra i ha desviat el camí per darrera de la casa, suposo que perquè no passi gent per davant de casa seva, més intimitat.

Hem pujat fins el cim de Campdasens i hem parat a fer la foto de rigor.

Han aparegut un grup de ciclistes, els Pedro el coneixia, del poble de Garraf.

Després de la foto, hem baixat cap a Can Lluçà i de tornada hem anat a la dreta, després de la cadena, al pàrquing del Rat Penat primer i hem baixat a Vallgrassa després.

Seguint la pista avall fins al creuament de la Plana Novella amb la pista de Begues i Can Grau.

Hem baixat cap a Can Grau per pujar a l’esquerre cap al castell Budista, pista de tornada a Sitges i a Jafra hem baixat pel corriol del pàrquing.

El Pedro s’ha acomiadat, volia sortir amb el seu fill i es feia tard, hem baixat la resta fins arribar a la pista de la Fassina cap als Massets de Dalt.

Hem pujat als Massets de Dalt i hem agafat la trialera de pujada que va pel costat de la pista principal.

Està cada cop més justa, amb la pluja de la setmana passada ha quedat més complicada.

Jo la vaig fer sencera amb la gravel sense fer peu, avui no he pogut, massa humit i he relliscat un parell de cops pujant, massa pressió al neumàtic de darrera.

Un cop a dalt, ens hem reagrupat tots 4 i hem seguit per creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i hem baixat per la trialera de darrera.

S’ha de dir que no les tenia totes amb la Gravel, i l’he fet sencera, menys la part final que hi ha una arrel que creua. Arrels i humitat amb una roda de 1.6 a 3 bars no donen un bon resultat habitualment.

He fet peu, però no he caminat, només posar peu un moment i seguir baixant.

Deu n’hi do de la baixadeta amb la gravel, però avui és l’últim dia, demà la torno i posats a fer, m’he “engorilat” i he pensat que una “encigalada” amb grup es millor que “encigalar-me” jo sol 😉

Un cop a baix hem seguit la pista cap a Can Pere de la Plana primer i cap a Mas Milà després, agafant el corriol que puja a l’esquerre després de la cadena cap a Can Pere de la Plana.

Allà ens hem reagrupat, el Santi ha vingut un pel més tard i ens hem acomiadat. El Santi marxava cap a casa, nosaltres cap a Sitges.

Hem baixat primer per carretera i a l’esquerre cap a la Granja Escola i per la pista de darrera cap a la urbanització que hi ha sobre de Can Lloses, crec que pertany a Valles Altos, i després del corriol de rigor, la pista que et dur a Sitges des de Can Lloses.

Hem arribat a Sitges i ens hem acomiadat, bon diumenge a tots.

He parat el Garmin a la porta de casa amb 39,84km que he fet amb 2h 28m a una mitja de 16,1km/h, amb un desnivell positiu de 841 metres i negatiu de 862 metres, una cadència mitja de 72 rpm, una mitja cardíaca de 116 ppm que és el meu 67%, baixa, però la sortida ha estat molt tranquil.la, molt social. La màxima de 166 ppm que és el meu 96%, arribant a dalt de la pujada de Vallcarca a Can Granada, hem mirat de donar-li un pel més fort el Joan Manel i jo, i he vist que el cor pujava. La temperatura més fresqueta, mínima de 13 graus, màxima de 24 graus, però hem anat bé amb màniga curta. En consum energètic en el meu cas de 1527 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 40119 m
Total climbing: 964 m
Total descent: -971 m
Download file: 20_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix