Avui he sortit amb la Jet9RDO, ja està aquí “the Beast is Back” 😉

Han tardat un parell de mesos, sense pressa perquè m’han deixat una gravel mentre, he fet 1400km amb la gravel i haig de confessar que m’ha agradat, la poso en llista.

La pega es que avui he sortit i m’he trobat estrany amb la geometria, però m’ha costat un parell de quilòmetres tornar-me a acostumar ràpidament.

És més lenta que l’altre, però es més còmode.

Vaig amb quadre nou, la mateixa geometria, però amb tot el cablejant intern i guiat, colors nous. He canviat la tija telescòpica, li he posat una Reverb de 150 nova, amb el polsador a sota, va molt fina. També han canviat pastilles de fre i discs, amb 6mil quilòmetres ja estaven molt justos.

He notat, i he ajustat al tornar a casa, el SAG de l’amortidor de darrera, estava amb poc aire, i feia que al pedalar sembles un vaixell de darrera, he corregut un pel la maneta de la Reverb, més propera al puny i he mogut un pel de res el seien, no m’hi trobava del tot còmode.

Demà sortiré de nou, espero que ja estigui en condicions.

He sortit de trialeres, en tenia moltes ganes.

Pujada al Collet de la Fita, a bon ritme, mirant potència, ara fa 2 mesos que no sortia amb potenciòmetre. Basures, Mas Maiol, mirador dels Caçadors i a la dreta cap als Holandesos i baixada per la Casa Nova fins al creuament de Jafra i la Fassina.

He pujat cap a Jafra, i he fet una parada per fer un parell de fotos.

Després he seguir pista amunt cap a la Plana Novella, per anar a l’esquerre després de la cadena, a buscar la trialera que baixa a la riera i al final a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

Des dels Masets de Dalt he anat a l’esquerre després del pi, passant la cadena, per pujar per la trialera que hi ha paral·lela a la pista que puja a Quatre Camins. Esta justa, cada vegada més, però es pot pujar bé.

Un cop a dalt he creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, la he creuat i he baixat per la trialera de davant, que amb la gravel em va costar molt de fer, amb la Jet es un “pim pam”.

A l’esquerre per pista cap a Mas Milà i a l’esquerre després de la cadena per pujar pel corriol cap a Can Pere de la Plana de nou.

Allà, tornada clàssica, baixada pel costat de la Granja Escola, Valles Altos i la pista que et dur a Sitges per Mas Alba.

He arribat a casa amb 24,48km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 16,7km/h, amb un desnivell positiu de 532 metres i negatiu de 526 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%. La potència mitja de 196W i la màxima de 1152W, en el meu cas, el consum energètic de 1031 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24663 m
Total climbing: 592 m
Total descent: -590 m
Download file: 23_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix