Ahir divendres vaig sortir a córrer, ara fa un mes i poc que no sortia, 11km una hora, vaig arribar xop a casa. Avui m’he llevat per sortir amb bici, i les cames encara em deien que havien de descansar, però no els hi he donat descans.

Havia fet un missatge al grup, però suposo que la majoria estan encara de vacances, he aparegut sol a la hora i punt de sortida, per tan he pensar en fer alguna ruta per anar redescobrint rutes per fer amb la Gravel.

He anat cap a Sant Pere de Ribes, cap a Can Lloses. Un cop allà, he entrat a la urbanització, pujada cap a Can Lloses i pujada cap a Can Pere de la Plana.

He creuat la urbanització i he agafat la pista que et puja a Quatre Camins, per baixar cap als Masets de Dalt per la pista directe.

Abans d’arribar als Masets he parat a fer una foto, hi havia una llum molt maca i els Masets es veien molt bonics.

Baixada fins a l’inici de la pista que va cap a la Fassina, però he pensat en pujat a Jafra pel corriol de l’esquerre, el que hi ha passant la cadena.

Amb tot posat a l’inici i amb cura pel pedregar que hi ha, però he pogut pujat a Jafra prou bé.

Un cop allà, he anat cap a la Plana Novella.

M’he trobat un grup de 3 ciclistes pujant, un d’ells pedalava amb les cames obertes, no m’he vist amb cor de dir-li res, però s’està fent malbé els genolls. Ens hem saludat i un d’ells ha volgut seguir-me pujant cap a La Plana Novella, no ha pogut seguir el ritme, ha abandonat al cap d’uns metres, la gravel puja molt bé, i aquest any em trobo en bona forma.

Un cop a la Plana Novella, he anat a l’esquerre, per baixar cap a la carretera que va a Can Grau, per agafar-la a la dreta i anar a buscar la cadena que et dur cap a Vallgrassa.

Creues el cadenat i tranquil·lament vas pujant fins a Vallgrassa primer i fins el pàrquing del Rat Penat després.

He baixat cap a la pista dels Holandesos a Can Lluçà, per agafar-la camí de Can Lluçà i baixar per Campdasens, Can Granada i la cimentera de Vallcarca.

Pujada cap a Mas Quadrell, que m’ha costat, s’ha de dir que en algun punt, portant tot el que porta la bici, he pensat que no podria, però he pogut. A la part final, 3 o 4 pinyons i de peu, amb això es puja qualsevol cosa, però també puja el cor ràpidament i no puc mantenir-ho gaire estona.

He sentit unes veus, he pensat que eren ciclistes, així que dic “ a veure si els atrapo”. Si els he atrapat passat Mas Quadrell, on acaba la part de la pista que té ciment.

Eren un parell de gravels, una d’elles una Unica. Molt bonica, per cert, blanca. Ens hem saludat, gravel amb grave 😉 i a més Unica, en sap en Josep Maria.

D’allà cap a Mas Maiol i Collet de la Fita, baixada per la pista fins al Caprabo on m’he trobat començant a pujar la Fita en Damià.

Em deia que tota la setmana llevant-se molt d’hora per anar a treballar i que aquest matí no s’hi ha vist amb cor, potser demà.

He fet via cap a casa, i he arribat amb 39,15km que he fet amb 2h 6m a una mitja de 18,6km/h, un desnivell positiu de 876 metres i negatiu de 862 metres, una temperatura mitja de 20 graus i màxima de 26, amb molta humitat. La cadència mitja de 77 rpm, la mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, un consum energètic en el meu cas de 1425 calories.

Demà més, mentre, aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39238 m
Total climbing: 938 m
Total descent: -946 m
Download file: 22_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix