Aquest matí de diumenge, de Festa Major a Sitges, però festa major especial pel Coronavirus, he sortit per fer un Begues.

Havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, ahir vaig sortir sol, però em vaig trobar el Damià tornant que em va dir que potser avui, si que sortiria. M’ha fet un missatge a primera hora, que sortiria més tard.

La pista de la Plana Novella a Begues es 100% gravel, amb la Jet em fa molta mandra, però volia veure que tal amb la RTL.

He pujat la Fita, he trobat un parell de ciclistes que he saludat, he arribat al pi del revolt de les “basures” amb 2 minuts llarga més del que faig quan surto a ritme, l’objectiu no era pas fer temps avui.

He baixat cap a Jafra, he pujat per la trialera del revolt, es pot pujat bé i he encarat la pujada a la Plana Novella.

He passat per darrera del palau, per baixar per asfalt cap a la pujada que dona inici a la pista de la Plana Novella a Begues.

He vist un parell de ciclistes que pujaven molt lents, els he passat, eren fent gran, molt tranquils.

La pista fins a Begues es fa molt millor amb la gravel que amb la Jet, esta pensada per terrenys així.

He anat trobant gent, ens hem anat saludant, es diumenge.

Ha començat a ploure, estava molt negre, però ha plogut quasi res, ha mullat el terra, però s’assecava als pocs segons.

He fet les 2 pujades per baixar cap a Begues població.

Tan bon punt he arribat a la part asfaltada, he fet mitja volta. He vist el GPS que em marcava 1h 11m per fer 21km, que es just el que tinc des de la porta de casa fins que comença l’asfalt. Ho he fet amb menys temps amb la Jet anant a ritme, avui no era el cas, les cames estaven cansades de pedalar massa dies i no deixar-les descansar.

He fet mitja volta i tornada.

Al acabar la primera pujada, he parat per fer un parell de fotos i he seguit baixant, per fer la segona pujada. Des d’aquí, fins a la Plana Novella es molt ràpid.

Les petites pujades amb un pel de desnivell es fan molt bé amb la RTL, només cal posar-te de peu, potser baixar una marxa i llestos. Es molt més agradable amb aquest terreny que la Jet.

Un cop he baixat per asfalt fins el creuament de Vallgrassa, he passat la cadena i he tornat per Vallgrassa primer i després el pàrquing del Rat Penat, pista de Can Lluçà fins als Holandesos i tornada per la pista que he fet al matí d’anada, primer Mas Maiol, Collet de la Fita i avall cap al Caprabo i cap a casa.

He arribat a casa amb 43,41km que he fet amb 2h 2m, a una mitja de 21,2km/h, un desnivell positiu de 943 metres i negatiu de 963 metres. La mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%. La cadència mitja de 78 rpm, la temperatura més baixa, 19 de mínima i 26 de màxima, però amb molta humitat. El consum energètic en el meu cas de 1501 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 43540 m
Total climbing: 1051 m
Total descent: -1053 m
Download file: 23_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix