Aquest matí he sortit amb bici, dilluns vaig dur la Jet a TopFun, ahir tenia revisió mèdica, i 2 dies de descans està bé, però el cos em demanava sortir.

Em van deixar una Gravel a TopFun, el Francesc em va muntar Tubeless a una Niner RTL9RDO amb un grup 2×11 de Shimano, el que tenen dissenyat per gravel, el GRX.

M’he hagut de tornar a trobar amb el canvi de 2 plats, no  hi estic acostumat, però es suau, es molt suau i va molt millor que no pas el APEX que duia la RTL9Steel que em van deixar l’any passat.

He sortit de casa, he pujat cap al Caprabo, les sensacions son bones, no cal baixar marxa quan hi ha un pel de pujada, es molt curiós com treballa la gravel, suposo que semblant al que es la bici de carretera.

He pujat el Collet de la Fita, he mirat de pujar a bon ritme, posant-me de peu per mirar de fer pujar el pols. Volia veure quin temps feia des de casa fins el pi que hi ha al revolt de les basures, el meu millor temps amb la Jet9RDO es de 17 minuts i uns quants segons, amb la RTL9RDO li he tret un minut, marcava 16 minuts i pocs segons que he arribat al pi.

He seguit a ritme, passant el Mas Maiol i he anat fins el mirador, just allà m’ha marcat 19 minuts, un minut menys del que dono al mateix ritme amb la Jet, ràpida, molt ràpida.

He baixat camí de la Fassina per pista, res de corriols amb la gravel, no es pot. Al creuament de Jafra, he parat per fer la foto i he ajustat el canvi de darrera, no anava del tot fi. He pujat a Jafra per pista, res de trialera del revolt, i d’allà fins a la Plana Novella.

La pujada de la Plana Novella es fa molt bé amb la gravel, dur un seient que es molt tou, i sembla que dugui amortidor, tot i dur rodes molt més primes que la Jet i amb molta mes pressió, més còmoda que la RTL9Steel, no sé si es el material del quadre o el seient o que es, però m’hi he trobat molt millor.

Un cop a dalt de tot, al pla, he parat un moment, el seient estava massa avançat, l’he mogut un pel i l’he baixat de davant uns mil·límetres, ha quedat molt més còmode.

He arribat a la Plana Novella, però he agafat la pista de l’esquerre, la que no entra als Budistes, sinó que cau per darrera i arriba a la carretera de Can Grau a Vallgrassa.

He pujat per carretera fins a l’entrada de Vallgrassa i he pujat a Vallgrassa. La pujada bé, sense por de punxar amb el tubeless, molt més còmode. Des de Vallgrassa fins el pàrquing del RatPenat, he pujat de peu, el ritme es alt, es puja bé, el cor ha pujat molt també, però tot ha acompanyat.

Des del pàrquing del RatPenat, tornada ràpida, baixada a la pista de Can Lluçà fins als Holandesos. La pujada de ciment la he fet amb el 47 a davant i 8 pinyons a darrera, de peu. Es puja molt bé, m’ha donat una mitja de 21km/h pujant aquest tros, es molt.

La part que planeja a dalt, fins els Holandesos, es fan bé, no cal una bici amb amortidor. He encarat el mirador, Mas Maiol i he baixat la Fita.

Fa un pel de por, perquè no estic acostumat al manillar, ni els frens, ni la bici, però baixa igual de ràpid que puja, va bé, molt bé amb pistes de grava.

He arribat a casa amb 26,72km que he fet amb 1h 14m a una mitja de 21,6km/h, un desnivell positiu de 536 metres i negatiu de 549 metres. La cadència mitja de 83 rpm, més alta que amb la Jet, la mitja cardíaca de 136 ppm que es el meu 79% i una màxima de 171 rpm que és el meu 99%. Fa molt de temps que no arribava al 99% del meu cor fora de una bici d’spinning 😊 El consum energètic en el meu cas de 991 calories, la temperatura mínima de 15 graus i la màxima de 24 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26796 m
Total climbing: 595 m
Total descent: -590 m
Download file: 22_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix