Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo, estem quedant tard, habitualment a aquesta època de l’any quedem a les 7, sinó fa massa calor, però també ens trobem que hi ha gent que no li agrada llevar-se tan d’hora. Avui hem tingut corriol nou al Garraf, molt bonic i alguna trialera.

Érem el Santi, l’Hèctor, i ha aparegut el Damià a última hora. Hi havia també el Pedro, però no esta prou en forma després de la operació de menisc. Al arribar a casa, he trobat una trucada perduda que no he escoltat i un missatge del Joan Manel, a tres quarts, ha arribat tard.

Hem pujat la fita, el Santi ha vingut amb la Gravel, el Damià amb la Epic i l’Hèctor amb la Trek. Hem baixat els Holandesos, l’Hèctor es de Roquetes i segons quins corriols del Garraf de la banda de Sitges són nous per ell. Hem pujat Jafra i hem anat camí els Budistes, per agafar el camí que hi ha a l’esquerre, tancat amb una cadena.

El Santi i el Damià han baixat per pista, no han volgut fer la trialera. L’Hèctor no l’havia feta mai, li ha agradat moltíssim. Baixant va molt bé l’Hèctor, si més no en terreny no conegut, baixa molt bé.

Ens hem reagrupat al final del corriol, on s’ajunta amb el que baixa de Jafra i la pista que ve des de la Fasina. Hi havia un grup de gent muntant un tendal, avui hi havia una cursa que sortia des d’Olivella, però com que era d’hora, no els hem trobat fins el final de la sortida.

Hem encarat la pujada dels Masets de dalt i a l’alçada de la cadena a l’esquerre, per no pujar a Quatre Camins per pista. La pujada del corriol de baixada per la cursa ha estat bé, esta bastant factible, tot i que el Damià va just de forma, no ha tingut gaire temps de sortir aquesta temporada i ha acabat pujant a peu alguns metres, no es veia amb cor de fer-ho sobre la bici.

Tan bon punt ens hem reagrupat a dalt, hem seguit recte per baixar per la trialera que cau cap a l’altre banda, cap a les vinyes. Allà el Damià, que habitualment fa peu, ha baixat sobre la bici i hi ha bastant de pedra, té un punt de perill si no baixes amb seguretat.

Hem seguit per la pista avall en direcció la urbanització de Can Pere de la Plana, per anar a la dreta per pujat cap a la masia que hi ha abans de començar a baixar i anar a parar a la dreta al cementiri d’Olivella.

Hem anat per aquí, perquè el Santi ens ha dit que hi ha un corriol que no coneixíem, i just abans d’arribar a la masia, a l’esquerre, en sentit contrari al que durs, hi ha un corriol estret que va marxant en pla.

Ens ha agradat molt a tots, es un corriol molt poc practicat, però net. Primer es planer, després hi ha un punt que hi ha un pel de baixada, molt poca pujada, i un creuament, que l’hem fet a la dreta, hem seguit baixant i baixant, per un corriol molt tupit, perfecte per fer amb sol a l’agost i que ens ha deixat al final de tot en un camí planer, més tapat que el corriol que veníem fent de baixada que hem agafat a l’esquerre, aquest ja l’havia fet una vegada amb el Santi.

Es fa bé, molt més tapat i ple de “plomalls” que et peguen a la cara, però la primavera ja ho té això. La part final del corriol té pedres en mig, s’ha de fer algun punt curiós, però es pot fer sencer i et deixa a la pista que va de Mas Milà a Can Pere de la Plana, una pista ample que es pot passar amb cotxe.

Aquí es on ens hem trobat la cursa de Olivella, venien en sentit de Mas Milà, per tan, després de la foto de rigor hem seguit la pista en sentit cursa fins trobar el creuament a la dreta que, per un corriol estret, puja a la urbanització de Can Pere de la Plana.

Un cop a dalt de la urbanització, hem fet via de tornada per anar a parar a la riera, que tenia un bon toll d’aigua i per tan de fang i cap a Sant Pere de Ribes. Hem creuat el poble, per pujar pel Castell i anar cap a Vilanova, entrant als corriols estrets que hi ha per pujar al Montgros, just després de l’entrada del carrer que ja no està asfaltat, sinó que esta ple de pedres soltes.

Els corriols de pujada son relativament per mi, es terreny de l’Hèctor, que es qui ha guiat. Hem fet algun punt de pujar a peu i de tenir el cor al màxim, però ha estat bé.

Hem baixat cap al carrer que puja uns metres més endavant per anar pujant cap al Montgros i acabant la part ja asfaltada del carrer.

El Damià ha marxat, no tenia gaire energia de més, el Santi, l’Hèctor i jo hem fet uns metres més de pujada, per baixar també cap a Sant Pere de Ribes, però per trialera, millor que baixar per asfalt.

Hem anat a parar al Castell i d’allà, creuar Sant Pere de Ribes, i anar a parar a la urbanització Els Vinyedos per l’escola de Sant Pere de Ribes i d’allà cap a Sitges per l’autòdrom. El Santi i l’Hèctor han fet via cap al Caprabo de nou, l’Hèctor tenia el cotxe allí i el Santi havia de tornar a casa i jo he arribat a casa pel passeig.

En total m’han sortit 41,80km que hem fet en 2 hores 57 minuts, a una mitja de 14,1km/h, una mitja cardíaca de 126 ppm que es el meu 72% i una màxima de 167%, que és el meu 96%, un consum energètic de 1682kcal, una potència mitja de 158W, una màxima de 809W un Torque de 81% i un Smoothness de 53%, una cadència mitja de 71 rpm, una temperatura mínima de 13 graus i una màxima de 25 graus, un matí fantàstic per sortir a pedalar amb amics.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 42379 m
Total climbing: 973 m
Total descent: -983 m
Download file: 16_06_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Relive 'Morning Ride'

Digues si t'ha agradat

Comparteix