Aquest matí, amb el canvi d’hora, havíem quedat a les 8 al Caprabo, o a les 8:20 a Can Lloses a Sant Pere de Ribes. La idea principal era arribar a Les Gunyoles per la ruta normal i un cop a dalt, caure a la dreta, cap al pla de Vilafranca del Penedès, i tornar per Viladellops, Canyelles, Montgrós, Ribes i Sitges.

A les 8 al Caprabo no hi havia ningú, ja hi contava, he marxar a les 8 i 2 minuts cap a Can Lloses, allà he esperat fins a les 8:30, el Fer va confirmar ahir, però no ha aparegut.

He fet la mateixa ruta que vàrem fer ahir amb el Gaizka i el Javi, un “Gunyoles” clàssic, pujada pel corriol que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol, i pista fins a Les Gunyoles, baixada a l’Arboçar de Dalt, Can Trabal, Mas Milà, Sant Pere de Ribes i Sitges pel camp de vol i l’autòdrom.

He arribat a casa amb més bon ritme que ahir, diguem que si vas sol, surts a entrenar, si vas amb gent, la sortida es més social.

En total, 47,60km que he fet amb 2 hores 25 minuts, 36 minuts menys que ahir, a una mitja de 19,6kh/h. Aquesta ruta l’he feta amb una mitja per sobre de 20km/h, encara queda temps, però haig de fer feina. El consum energètic de 1717kcal, la mitja cardíaca més alta que ahir, 140ppm que es el meu 80% de mitja, i de màxima 165 ppm que es el meu 95%, molt més estable que ahir. El desnivell, 751 metres de pujada i 752 metres de baixada. El que avui he tingut es molt millor temperatura, ahir vàrem arribar a sota zero, avui mínima de 5 graus, la velocitat màxima un pel menor, de 44,7km/h, vaig sol, no puc deixar-me anar igual que si vas amb més gent.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47677 m
Total climbing: 850 m
Total descent: -851 m
Download file: 31_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix