Aquest matí hem quedat a les 7:40 al Caprabo o a les 8 a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes volíem fer Gunyoles i tornar per la trialera que la setmana passada vàrem fer el Santi i jo al final de la ruta.

Confirmats érem 4, el Santi, el Damià l’Héctor i jo. L’Héctor es el primer dia que ha sortit amb nosaltres, ens va escriure via facebook, crec que hi tornarà.

La idea era anar a buscar la ruta habitual de Les Gunyoles i al tornar fer la pujada i la trialera que vàrem fer la setmana passada, però hem canviat el recorregut.

Hem anat per carretera fins al Mas de Can Giralt, d’allà per la pista que va pel lateral de la carretera fins arribar a Can Suriol, ja a la carretera de Olivella. Hem decidit no seguir la pista habitual de Les Gunyoles perquè el Santi ha llegit que les canalitzacions d’aigua que estan fent, no estaran llestes fins al març de l’any vinent, així que hem seguit camí d’Olivella.

Tan bon punt hem creuat el pont de la carretera de Olivella, a l’alçada de Can Suriol per sota, hem trobat que el camí estava obert per posar els tubs d’aigua. Hem caminat uns metres per sortir a la carretera i hem seguit carretera d’Olivella fins trobar una entrada on es pogués anar i que tornés a agafar el camí que va pel lateral de la carretera d’Olivella.

Hem arribat a la pista que dona a la carretera quan tornem de la baixada de Santa Susana i l’hem agafat d’anada, la idea era arribar al mas que hi ha un cop acabem la baixada de Santa Susana i d’allà cap a Les Gunyoles.

Ha estat una sorpresa interessant trobar-nos cavalls. El parc natural acull una sèrie de cavalls salvatges que estaven en perill, i l’hivern del Pirineu no es l’hivern del Garraf. Hem trobat un parell de cavalls a la pista, i 3 rucs al lateral. Després hem trobat un tancat amb 4 cavalls que devien tenir controlats, se’ls veia molt prims i una sèrie de cavalls voltant el tancat lliures.

Hem seguit per la pista fins arribar a veure el mas de la baixada de Santa Susana i hem pujat per la pista de l’esquerre fins a dalt de tot, buscant baixar a l’esquerre de nou cap a Les Gunyoles. He vist un corriol que entrava, quasi a dalt de tot, un cop passat un cadenat, amb un cartell on deia Les Gunyoles, i ens hi hem ficat. Una baixada curteta i sense perill que fa de drecera per arribar a la pista que buscàvem.

Hem baixat la pista, creuan en un punt una piscina important, un toll d’aigua prou llarg i fons (menys el Santi que de forma intel·ligent ha decidit baixar de la bici i passar caminant pel mur del lateral) fins arribar a camí conegut, la pujada de Les Gunyoles.

Seguint el camí hem arribat a Les Gunyoles i hem seguit per la pista de tornada fins arribar a dalt de tot, on hem parat a fer la foto de rigor i el Santi un mos, tenia gana.

A partir d’aquí la tornada es coneguda i ràpida, baixada fins Avinyonet de Dalt, després a l’esquerre cap a la masia que diu Avinyonet de Baix, seguir el corriol, passar la carretera i anar a parar a la base del cim de la Penya del Papiol, baixada cap a Can Traval per la mateixa pista, i camí de la dreta per anar cap a Viladellops, deixant el poble a la dreta, corriol per anar per darrera de Viladellops i tornada per pista cap a Mas Milà.

Allà el Santi s’ha acomiadat, ha fet carretera cap a Olivella i d’allà fins a Can Grau i cap a casa. El Damià, l’Héctor i jo hem fet carretera fins a Can Lloses, on ens hem acomiadat de l’Héctor, que ha sortit amb preses i ha vingut amb cotxe i el Damià i jo, hem fet via de tornada cap a Sitges pels Vinyedos, el camp de vol i l’autòdrom.

He arribat a casa a les 11 i poc, amb 49,23km que amb fet amb 3h 4 minuts pedalant, a una mitja de 16km/h, una velocitat màxima de 44,8km/h, un consum energètic en el meu cas de 2230 kcal, una mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 75 rpm, un desnivell positiu de 884 metres i un negatiu8 de 893 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 49086 m
Total climbing: 969 m
Total descent: -976 m
Download file: 02_12_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix