Aquest matí hem quedat a les 7:30 a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes. Objetiu, fer la ruta de Les Gunyoles, ja que amb les pluges d’aquests últims dies, hem pensat que millor pista que trialeres.

He sortit de casa amb temps, havíem quedat a les 7:10 al Caprabo, per si algú de Sitges volia venir, tot i que hem confirmat només el Santi i jo. Quan m’he llevat he inflat la roda de davant, estava tocant a terra. Aquesta setmana li he muntat tubeless de nou, però amb cinta americana, no he trobat la cinta de 38mm que li cal. He sortit 2 cops i tot i que ha perdut un pel al dia següent, ha aguantat bé. A les 7:00 estava al carrer i la roda de davant estava tocant a terra, es a dir, no ha aguantat ni mitja hora. He pujat de nou a casa, he inflat i he sortit disparat, pensant que ja talonaria.

He arribat a Can Lloses just, però bé, el Santi no havia arribat encara. La roda de davant, fluixa, però un pel només. La he inflat i hem agafat la carretera per anar cap al Mas de Can Giralt, allà hem seguit pel corriol que va paral.lel a la carretera fins a Can Milà, passem el camp de futbol i arribem on la setmana passada, el David i jo, vàrem trucar al 112 perque hi havia un arbre caigut. L’arbre seguia recolzat sobre el mateix fil elèctric, es a dir, després de 2 trucades dels bombers, no han fet res.

Hem passat per sota, ja que l’arbre estava més baix que la setmana passada i fins a Can Suriol tot bé. Allà hem agafat la pista que ens dur cap a Les Gunyoles, però a uns 200 metres entrant a la pista, hi havia una màquina en mig de la pista, estan posant la canalització d’aigua, hem pensat de passar, però la màquina havia aixecat el terra per la meitat, just per posar els tubs, per tan hem fet mitja volta i hem canviat de ruta, Les Gunyoles han estat frustrades avui.

El Santi no es trobava gaire bé, mig constipat, així que a ritme tranquil hem anat fins a OIivella, hem pujat fins al poble i d’allà hem anat fins el cementiri, per baixar per la pista de darrera i anar cap a un conjunt de cases que hi ha a sobre de Can Suriol, anant a buscar un corriol/trialera que vàrem descobrir amb el Fer fa uns mesos.

L’hem baixat bé, però amb aigua, molta pedra i relliscava, així que amb cura, però gaudint. Un cop a baix de tot, hem anat a parar de nou al camp de futbol de Mas Milà, i el Santi volia fer una trialera que jo no havia fet mai, hem anat a buscar la carretera i camí cap a Sant Pere de Ribes, quan acaba Mas Milà, hi ha una baixada amb un revolt a l’esquerre, a la dreta un camí que puja amb cadenat.

Hem pujat per aquesta pista, al principi factible, però els últims 50 metres eren amb un desnivell molt important. Un cop a dalt, 3 camins i amb el que veníem nosaltres 4. El Santi només coneixia la trialera que seguia pel camí estret de davant nostre, la resta queden pendent de fer més endavant, zona nova es igual a interessant.

La trialera té una part al principi amb molta pedra, però pedra vol dir lloses molt grans que amb aigua relliscaven molt, així que hem fet peu i hem baixat. Amb sec, estic segur que es pot baixar quasi tot, per no dir tot. Un cop a baix, un corriol entre arbres que ens ha acabat duent a la carretera vella de Canyelles a Sant Pere de Ribes. Hem agafat la carretera, no més de 300 metres i hem entrat a Sant Pere de Ribes, hem creuat el poble i hem anat plegats cap a Sitges per l’autòdrom.

Hem sortit anant a buscar la urbanització Els Vinyedos, després ja cap a l’autòdrom i cap a Sitges. Hi havia una Rave sota el pont de l’autopista, camí de l’autòdrom o el camp de vol. Potser hi havia 60 o 70 persones, amb olor a marihuana i la música a tot drap, sota el pont que ressonava tot. Cap problema, no molesten a ningú, ens han mirat, però com si no hi fóssim.

He arribat a casa amb 35,84km que hem fet amb 2 hores 49 minuts, a un ritme molt lent avui, a una mitja de 12,7km/h, amb una màxima de 39,7km/h, un consum energètic de 1738kcal en el meu cas, una mitja cardíaca de 117 ppm que es el meu 67% i una màxima de 160 ppm que es el meu 92%. La cadència mitja de 69 rpm, el desnivell positiu de 729 metres i el negatiu de 743 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 35906 m
Total climbing: 800 m
Total descent: -812 m
Download file: 25_11_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix