Aquest mati a les 8 hem sortit el Santi i jo, no hi ha hagut quòrum i el Joan Manel no li ha sonat el despertador. El Santi va proposar de fer un Begues a Olesa per muntanya i tornar. He pujat sol la Fita, havíem quedat així amb el Santi i l’he trobat començant a baixar la Fita, allà ha fet mitja volta i hem anat plegats.

Hem anat fins als Holandesos, hem baixat fins a La Fassina i hem pujat a Jafra. Molt d’aigua aquesta setmana passada, i fang, encara n’hi havia molt. Hem pujat fins a la Plana Novella, d’allà la pista que va a Begues fins arribar a la última pujada, on hi ha una casa a mà esquerre, just abans de començar la baixada.

Aquí ja feia estona que venia patins amb els frens. Vaig canviar pastilles de davant i de darrera, però vaig treure un pel els bombins per netejar-los abans de muntar les pastilles. Un cop tot muntat, tenia la sensació de tenir els frens “tous”. El de davant s’ha posat bé de seguida, però el de darrera l’havia de bombejar varies vegades perquè agafes. Com si tingues aire, però no tinc clar que té. M’ha donat pel sac tota la sortida, les trialeres de baixada, quan et cal el fre i vas bombejant la maneta, tenen una sensació “diferent”.

Allà el Santi ha fet un mos i hem anat cap a l’esquerre, per baixar pel corriol. Hem trobat uns ciclistes que venien en sentit contrari, per un camí que no havia fet mai, i hem seguit el camí. El Santi diu que ell si que l’havia fet, jo mai, i la veritat molt més bonic que la baixada que fem habitualment. Et dur al mateix lloc, a la pista que puja i que va paral·lela a la carretera de Begues a Olesa.

Hem arribat a la cimentera, hem decidit agafar carretera, prou fang hi havia com per passar per la riera, en el fons son només uns 200 metres. Tan bon punt hem trobat el creuament que et dur a l’inici de la pista de La Mola, l’hem agafat i hem començat a pujar.

Hem deixat el camí de pujada de La Mola a l’esquerre i hem parat per fer la foto de rigor al camí de la dreta, baixada fins arribar a la pista de Olesa de Bonesvalls fins a Can Grau, com sempre, un pel abans de l’Avenc de l’Esquerrà.

Pista fins a Can Grau i baixada fins a Quatre Camins pel GR5 “tornillo”. Allà hem fet la trialera que baixa fins als Massets de Dalt i hem anat plegats fins el creuament de Sitges a la dreta i a l’esquerre La Plana Novella, just després de La Fassina. Ens hem acomiadat, he seguit cap a Sitges i el Santi cap a casa.

He arribat a casa amb 49,75km que he fet amb 3 hores 29 minuts pedalant, a una mitja de 14,3km/h, lents però avui ha estat una sortida molt social. La màxima de 51,8km/h, el consum energètic de 2531kcal, la mitja cardíaca baixa, de 134ppm que es el meu 77% i la màxima de 171 ppm que es el meu 98%. La cadència mitja de 73 rpm, el desnivell positiu de 1149 metres i el negatiu de 1163 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 49630 m
Total climbing: 1238 m
Total descent: -1252 m
Download file: 21_10_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix