Estaré un parell de setmanes sense poder sortir i avui em venia de gust fer una pujada i una baixada “xula”, així que vaig proposar anar a baixar la trialera de Can Lluçà fins a Garraf, la que esta marcada com GR92 i després, un cop al poble de Garraf hi ha una pujada molt dura que va per una trialera fins arribar a la carretera del ratpenat, uns metres abans de La Pleta i per carretera fins a la Morella.

Així ho hem fet, 7:30 al Caprabo. Érem el Joan Manel, el Rob, el Xavi, el Fer, el Jorge i jo. El Jorge ha comentat que aquesta nit no ha pogut dormir gaire, que la petita s’ha passat tota la nit vomitant i que a última hora ha decidit venir, però no que s’hi veia gaire amb cor.

Hem pujat la Fita, el Xavi el Fer i jo anàvem més endavant, el Joan Manel ha aparegut un moment més tard, ja a l’alçada de les Basures, perquè estava esperant el Rob i el Jorge i no els veia. Hem parat i a aparegut el Rob, ens ha dit que el Jorge no es veia amb cor d’aguantar el ritme i que ell aniria amb el Jorge, fariem 2 grups. El Joan Manel ha decidit marxar amb ells també, la trialera de Can Lluçà es dura i ha l’ha feta, no en tenia gaires ganes crec.

Hem marxat el Fer el Xavi i jo, camí dels Holandesos i pujada a Can Lluçà. La baixada per la trialera que va fins al poble de Garraf es duríssima, però es pot fer quasi tota, tot i que s’ha de tenir un pel de cura. El Fer l’havia feta fa molt de temps, segurament anys, el Xavi no l’havia feta mai, i tal com baixa, ha gaudit molt.

Un cop al poble de Garraf, hem d’agafar uns 200 metres de les Costes de Garraf i sortir just al final del revolt gran d’entrada al poble, on hi ha un corriol que puja, un pel tapat, però es veu un cop hi ets. Hem començat a pujar, primer el Xavi, amb l’elèctrica va bé, després el Fer i al final jo. Hem anat pujant constantment i prou bé fins arribar a dalt, on ja planeja, on hem parat per fer-nos una foto.

Després ja arriba a la pista de la cantera i va pujant fins arribar a la carretera del Rat Penat. Pujada fins a la Morella deixant La Pleta a la dreta. Un cop a La Morella, hem mirat hora, eren les 10 en punt i hem decidit tornar per carretera fins el creuament de Vallgrassa en contes d’entrar a La Morella i baixar per darrera, volíem arribar d’hora a casa. Hem anat baixant i al pàrquing de la carretera de Vallgrassa hi ha una trialera, un pel tapada, però l’hem feta i un cop puges la pista, ja tornant, abans de baixar, hi ha un corriol que surt a la dreta, també hem baixat aquesta trialera.

D’allà hem agafat ja la mateixa pista que havíem agafat un parell d’hores abans, la baixada forta de ciment i tornada pels Holandesos. El Fer s’ha acomiadat a la Fita, el Xavi i jo hem baixat cap al Caprabo, per la trialera del revolt, que esta bastant tocada per les pluges d’aquest estiu, ja no es ràpida com era abans. Un cop a baix, ens hem acomiadat i cadascú cap a casa seva.

Jo he arribat a casa a les 10:30, un horari perfecte, amb un total de 34,92km que he fet amb 2 hores i 38 minuts, a una mitja de 13,2km/h, amb una màxima de 68,3km/h, baixant cap a Vallgrassa des de la Morella, un consum energètic de 1973kcal, una mitja cardíaca de 134 ppm que es el meu 77% i una màxima de 176 ppm que es el meu 101%, suposo que la pujada de la trialera de Garraf a La Pleta ha estat un punt important. La cadència mitja de 71rpm, prou bé. El desnivell positiu de 943 metres i el negatiu de 963 metres.

El Joan Manel, el Rob i el Jorge han enviat una foto que havien anat a parar a Olivella, suposo que han fet alguna ruta més senzilla, menys exigent avui.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 34877 m
Total climbing: 992 m
Total descent: -1014 m
Download file: 30_09_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix