La setmana passada el David va proposar de fer una nocturna, l’any passat entre una cosa i l’altre, no vàrem fer-ne cap. Les Gunyoles es una ruta perfecte, es ample i es fa bé de nit.

Hem quedat a les 20:00 al Caprabo o a les 20:30 a Can Lloses, un pel d’hora, però arribar a casa cap a les 23:00 es tard, però no tant. L’Anna i el David han vingut de Vilanova plegats, l’Anna ha anat a que li miréssim la bici.

A les 20:20 estàvem a Can Lloses, hem sortit a les 20:30, amb llum de sobres. La ruta es senzilla, carretera a Olivella, pista al Mas de Can Giralt, pujada pels corriols de darrera fins a Can Suriol i entrar a la pista que et dur fins a Les Gunyoles.

Aquí hem posat llum ja, tot i que no calia encara. Hem anat fent i abans d’arribar a Les Gunyoles ja era negre nit. No feia vent, ni un sol núvol, la temperatura espectacular, una nocturna perfecte.

Tan bon punt hem arribat al cim sobre les Gunyoles, parada per fer la foto de rigor, que ha quedat un pel fosca, així que hem acabat amb un Selfi que, diguem, se’ns veuen les cares i prou.

La tornada perfecte, un pel més lent que no pas fer la ruta de dia, normal, les baixades amb la “lupichin” són més justes i vas més lent, però bé.

Hem agafat carretera de Mas Milà fins a Can Lloses. Jo duia llum al darrera, per tan, he anat l’últim. El David s’ha posat la llum de darrera a Can Lloses i hem anat tots per Sant Pere de Ribes, ell cap a Vilanova i l’Anna i jo hem tornat pels Vinyedos i per l’Autòdrom, li feia mandra tornar pel camí de sempre.

Es un pel més llarg, però més planer. Ens hem separat a l’alçada de l’església del Vinyet, ella cap a casa pel carril bici i jo pel passeig.

He arribat a casa amb 47,60km que he fet en 2 hores 51 minuts, a una mitja de 16,6km/h, amb una màxima de 41,5km/h, un consum energètic de 2343kcal, una mitja cardíaca de 126 ppm que es el meu 72% i una màxima de 170 ppm que es el meu 97%, una cadència mitja de 71 rpm, un desnivell positiu de 793 metres i un negatiu de 747 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47456 m
Total climbing: 878 m
Total descent: -870 m
Download file: 20_08_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix