Diumenge al matí, em poso el despertador a les 6:20, havíem quedat a les 7:00 al Caprabo o a les 7:25 a Can Lloses per anar a fer una ruta que la tenim batejada com a Viladellops Cuabarrada. Suposo que sona, dic suposo perquè crec recordar que el vaig posar al ficar-me al llit venint de les Barraques, hi havia concert, però obro un ull i veig massa llum, eren les 6:55. Salto del llit a corre cuita, faig un missatge al grup i arribo a les 7:11 al Caprabo, m’esperaven el Gaizka, el Javi i el Damià. Potser fa un any que no sortia amb el Gaizka, en tenia moltes ganes. Li feia un pel de por la sortida d’avui, però ja sap, que el ritme el marca el més lent sempre.

Sortim cap a Sant Pere de Ribes pel camí de sempre, el Santi ens esperava allà. Arribem que devien ser ja dos quarts de set, el Santi no havia arribat encara, esperem uns minuts i arriba. Ens posem en marxa, carretera d’Olivella fins a l’entrada del Mas de Can Giralt, quan agafes el camí més estret, anem a l’esquerre i caiem per un corriol que creua les vinyes fins arribar a l’entrada de la urbanització de Mas Milà, es com si féssim Les Gunyoles al revés.

Deixem asfalt i entrem en pista, el camí de Gunyoles de rigor al revés, però hi ha una entrada a la dreta, una entrada d’un corriol estret amb pedres, que es pot fer bé, que va pujant fins arribar al camí de Les Gunyoles de tornada altre vegada, just a la masia que hi ha al final. Seguim pujant pel camí de Les Gunyoles i arribem després d’un parell de pujades i baixades a sota de Viladellops, allà agafem corriol de nou i anem a parar a Can Traval. Tornem a agafar el camí de Les Gunyoles del revés i a l’alçada del cim de la Penya del Papiol, agafem un camí que es converteix en corriol i que va donant tota la volta al cim, fins arribar a la cimentera, allà rotonda i pujada a Viladellops per carretera, la pujada d’asfalt.

Baixada per darrera, ens creuem de nou el mateix camí que hem vingut fa una estona i anem a buscar una masia que es veu des de Viladellops, que esta un pel apartada. Hi passem per davant i just després de la masia, entrem en una part de bosc molt tupit, parada per fer la foto de rigor i seguim. Just ara hi ha un punt on hi ha una pujada molt dura, es pot fer, però la part final, on vas cansat, hi ha un punt tècnic d’equilibri, que només el Santi i el Xavi amb l’elèctrica poden pujar, la resta anem a peu. El camí de tornada es el mateix que hem fet d’anada ja, hem fet un cercle i anem baixant fins arribar de nou a la urbanització de Mas Milà, d’allà creuem la riera, Mas de Can Giralt, Can Lloses i cap a Sitges.

Arribo a casa amb 42,38km que hem fet en 2 hores 39 minuts, a un ritme de 15,9km/h, una màxima de 57km/h, un consum energètic en el meu cas de 2000 kcal, una mitja cardíaca de 118 ppm que es el meu 67% i una màxima de 177 ppm que es el meu 101%, una cadència mitja de 71 rpm, un desnivell positiu de 790 metres i un de negatiu de 803 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 42260 m
Total climbing: 860 m
Total descent: -871 m
Download file: 19_08_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix