Ahir vaig enviar un whatsapp al grup, avui volia sortir i no tenia clar si la resta podrien o no. A les 7 al Caprabo per anar a fer Les Gunyoles, una ruta relativament ràpida per estar a casa a les 9:30. Aquest matí, he sortit un pel tard, i he arribat al Caprabo a les 7:05, hi havia l’Anna i el Xavi esperant, el Santi anava directament a Can Lloses a Sant Pere de Ribes.

Hem fet via ràpidament, tot i que aquest anit ha plogut molt i estava tot amb molt de fang i moll encara. Hem arribat a les 7:30 a Can Lloses, el Santi ja feia una estona que esperava. Hem agafat la carretera a Olivella i hem fet carretera fins arribar a l’entrada del Mas de Can Giralt, allà per pista primer i per corriol després fins anar a parar a la urbanització de Mas Milà i pel lateral de la riera fins arribar a Can Suriol, on surts a la carretera i encares l’anada a Les Gunyoles per la pista habitual.

Molt de fang seria el resum, l’Anna ha creuat un toll d’aigua pel mig i ha acabat posant mig peu dins el toll, hem anat amb cura, a ritme de sortida social, no pas a “matar”. Tan bon punt hem arribat a Les Gunyoles, hem agafat el camí que puja i a dalt de tot, abans de començar a baixar cap a l’Arboçar de Dalt, hem parat a fer la foto de rigor i l’Anna volia menjar quelcom.

L’Anna va amb bici nova, una preciosa Cannondale Scalpel 1 amb Lefty. Fa un mes i poc que la té i s’ha queixat que els neumàtics li perden, la té amb tubeless. Hem inflat un pel les rodes i ha dit que la duria a la botiga a veure que passa que perd cada dia que surt.

Hem baixat cap a l’Arboçar, d’allà la tornada de rigor amb menys fang, sense perill fins arribar de nou a Mas Milà i per carretera fins a Can Lloses de nou. Hem fet via de tornada a Sitges, el Santi ha seguit per tornar cap a casa a la part final, i el Xavi ha anat a passar-li una aigua a la bici.

He arribat a casa amb 45,54km que hem fet amb 2 hores 42 minuts, a una mitja de 16,8km/h, una màxima de 48,9km/h, un consum energètic en el meu cas de 2115kcal, una mitja cardíaca de 138 ppm que es el meu 79% i una màxima de 171 ppm que es el meu 98%.  He notat molt una setmana llarga sense agafar la bici, el cor m’ha pujat més del que pujava ara fa 10 dies. La cadència mitja de 74 rpm, el desnivell positiu de 818 metres i el negatiu de 804 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45386 m
Total climbing: 910 m
Total descent: -897 m
Download file: 15_08_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix