Aquest matí hem fet sortida un pel més llarga del normal, la idea era arribar a casa cap a les 11:30 a 12:00 i hem arribat a les 12:00. Volíem fer des de Les Gunyoles, baixar per darrera i anar a buscar Sant Miquel d’Olèrdola i d’allà cap a Canyelles, cap al Pic de l’Àliga i tornada per Vilanova, Casa Alta i el Fondo de les Oliveres.

Hem quedat a les 7 al Caprabo, el Damià i el Marc, un amic del Damià de Vilafranca del Penedès han aparegut un pel tard, però poc. Eren les 7:10 més o menys que hem fet via cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a les 7:20 a Can Lloses amb el Fer i el Santi. Hem anat un pel per feina, un pel ràpids, anàvem tard. Hem arribat i no hi havia ningú encara, el Santi ha vingut de seguida i el Fer que devien ser dos quarts.

Estava tot fosc, havien dit que plouria, però poca cosa, però ens ha aguantat bé, no ha plogut. Hem agafat carretera a Olivella, a la dreta cap al mas de Can Giralt i d’allà fins a Can Suriol pel corriol que hi ha que va vorejant la carretera.

Des de Can Suriol, un trosset de carretera i hem agafat ja la pista per anar fins a Les Gunyoles, hem anat bé. El Santi havia dormit poc i venia un pel més lent i sobre tot que esta amb obres el camí un cop deixes el creuament per arribar a Santa Susana urbanització a la dreta, es tot molt lent, es com si hi hagués sorra en contes de terra. Es feia molt lent i pesat.

Hem arribar a Les Gunyoles amb una hora i quan aproximadament, hem pujat fins a dalt de tot on es veu Vilafranca del Penedès i hem baixat per la part de darrera, agafant el corriol que hi ha a l’esquerre just acabar la baixada forta de pista, d’allà tot recte, sense gaires pujades ni baixades fins a la cantera de Viladellops.

Rotonda de Viladellops per carretera i creuar la C15 pel pont com si anéssim al castell de Sant Miquel d’Olèrdola, però agafant la pista a la dreta que et dur fins al Pic de l’Àliga amb una pujada no molt forta però constant. Es fa molt bé.

Un cop abans d’arribar al pic, hem fet la foto de rigor i hem anat cap a Vilanova i la Geltrú, per la casa Alta. El Fer s’ha despistat i en contes de baixar per la pista, ha agafat la trialera que hi ha just al revolt. Una trialera que vàrem fer ell i jo fa un parell de mesos, i que es pot fer tota, però es molt dura, té molta pedra solta, sembla que vagis surfejant. S’ha despitat i l’hem esperat a baix, just a la cadena.

Hem passat la Casa Alta, hem anat a buscar la baixada de ciment cap als Balcons, però un cop acabat el ciment a l’esquerre i ha la tornada pels Fondo de Les Oliveres, fins arribar al creuament on queda Mas Trader a la dreta i a l’esquerre, cap on hem anat nosaltres, vas a parar a la urbanització que hi ha sobre Canyelles.

Hem anat pujant, el Damià ja venia just de cames i el Marc també, fins arribar a la part de dalt on hi ha una trialera que baixa fins a la rotonda d’entrada a Vilanova i la Geltrú quan vens per la carretera vella de Canyelles. A mi m’encanta la aquesta trialera, es dura, però factible i molt llarga. El Fer, el Santi i jo, hem gaudit molt, el Damià no li agrada gens i el Marc l’ha frenat un pel el Damià baixant.

Des d’allà, tornada per pista fins a l’antic Gran Casino de Barcelona, per anat fins a l’hospital els Camils, on el Fer s’ha acomiadat i ha marxat cap a casa, i la resta cap a Puigmoltó i tornada a Sitges per la riera i l’Autòdrom. El Damià s’ha quedat a casa a la rotonda de la recta de la mata, ell viu allà i els altres 3 ens hem acomiadat a l’església del Vinyet, el Santi i el Marc han marxat a buscar el cotxe del Marc al Caprabo i el Santi encara li quedava la tornada a La Plana Novella i jo he tornat a casa pel passeig.

En total m’han sortit 58.04km que he fet amb 3 hores 44 minuts, a una mitja de 15,5km/h, una velocitat màxima de 51,2km/h, un consum energètic en el meu cas de 2804kcal, una mitja cardíaca de 126 ppm que es el meu 72% i una màxima de 170 ppm que es el meu 97%. Una cadència mitja de 75 rpm, un desnivell positiu de 1102 metres i un de negatiu de 1125 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 57927 m
Total climbing: 1216 m
Total descent: -1238 m
Download file: 22_07_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix