Aquesta tarda he fet u whatsapp al grup, tenia marge i he pensat en sortir a fer una sortideta ràpida, em venia de gust fer alguna trialera. Eren les 19:15 més menys, he pensat que a les 21:00 estava a casa de sobres, però no ha estat així.

He pujat la Fita, sol, no hi ha hagut quòrum, he baixat pels Holandesos i la Casa Nova fins arribar darrera la Fassina, he pujat Jafra pel corriol i he baixat pel corriol que surt de darrera, des del cadenat que hi ha al pàrquing.

Venia baixant bé, fins el punt que he pensat: que be que va la bici, com traça, com s’aguanten els neumàtics. Just en aquest punt, he trobat més pedres de la conte, però no he baixat la velocitat, senzillament he deixat que la bici fes la seva feina i els amortidors treballessin per evitar les pedres. Així ha estat, però la roda de darrera, diguem que el neumàtic no ha aguantat. He arribat a baix, i he encarat la pujada dels Massets, però de seguida he notat que la roda de darrera venia fluixa, sense aire.

He parat i he vist un tall al lateral del neumàtic! La pega es que el neumàtic es relativament nou, deu tenir un mes i poc, unes 5 setmanes, que puc haver fet uns 300 quilòmetres, no més. Massa poc com per canviar el neumàtic. L’arreglaré.

He muntat càmera. Mentre muntava han passat 2 ciclistes que han reduït i preguntat si calia ajuda, els hi he agraït i he dit que no calia. El que ha passat una estona més tard no ha dit res, tot s’ha de dir que ja tenia el neumàtic muntat i la bici cap per amunt.

He seguit pujant cap als Massets de Dalt, allà he agafat el corriol que surt a l’esquerre, després del cadenat i la trialera de pujada que trobes a la dreta, m’encanta aquesta pujada. Té un punt tècnic que puc aguantar, però has de fer un munt d’esforços de cames i equilibri, té una combinació perfecte, si més no per mi. He arribat a dalt, tot i que he hagut de posar el peu una vegada, només una sola, però he fet peu. Un cop a dalt, he seguit recte per la pista, per anar a buscar la trialera que cau per darrera, hi havia molta pedra, suposo que les últimes pluges han ajudat a que estigués més pelada.

He seguit per la pista de darrera fins creuar la urbanització de Can Pere de la Plana i recte avall cap a Valles Altos. A mig camí, hi ha un corriol que puja a l’esquerre i que torna a la urbanització de Can Pere de la Plana, l’he pujat i un cop a la urbanització he anat cap a la Granja Escola i he baixat pel camí de sempre de tornada, per anar a parar darrera de Can Lloses i tornar a Sitges pel camí normal de Sant Pere de Ribes a Sitges.

He arribat a casa a les 21:00, un pel tard, però he perdut molta estona amb la punxada. Demà li faré un invent, bàsicament haig de posar-li un pegat a dins del neumàtic, rascar un tros de càmera i amb SuperGlu flexible enganxar-lo, així fas un tap i amb el líquid no perd. Ja n’he arreglat algunes i han funcionat bé. Tinc un parell de neumàtics nous, però em sap greu, aquest encara no esta ni a mitja vida i sembla que no té problemes amb els fils de protecció, es un tall net i petit.

He arribat a casa amb 24,61km que he fet amb 1 hora 22 minuts pedalant, a una mitja de 17,9km/h, un consum energètic en el meu cas de 1231kcal, una mitja cardíaca de 143 ppm que es el meu 82% i una màxima de 169 ppm que es el meu 97%, una cadència mitja de 78 rpm, un desnivell positiu de 536 metres i un negatiu de 547.

Aquí us deixo el track

Total distance: 24486 m
Total climbing: 575 m
Total descent: -587 m
Download file: 26_06_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix