Ahir va ploure, s’hi va posar al vespre i sembla que ha estat plovent fins ben entrada la matinada, no molt, però ha mullat i ha fet algun toll d’aigua.

Aquest matí he sortit, era tard, amb el canvi d’hora pendent de dissabte a la nit, eren les 8 i començava a clarejar.

Com que estava tot moll, he pensat en fer alguna ruta per evitar al màxim fang, així que he fet una ruta de Gravel, però amb la Jet9RDO, es a dir amb la All Mountain.

He pujat la Fita, Mas Maiol i he baixat a la Fasina directe, no pel Fondo de les Llenties. He encarat la Fasina i per pista fins els Masets de Dalt.

He pujat a Quatre Camins per la pista, i des de Quatre Camins cap a Olivella, també per la pista.

Un cop arribes a la masia que hi ha a l’esquerre, abans de començar a Olivella, he passat la cadena i per darrera de la masia hi ha un corriol que et dur al cementiri d’Olivella.

He baixat per darrera, pel corriol que vàrem fer el diumenge passar per primera vegada pujant, però aquest cop baixant. He parat a fet un parell de fotos, estava molt bonit, boira baixa i començava a veure’s llum del sol.

He baixat pel corriol fins arribar a la carretera d’Olivella, i des d’allà, per pista, la que va pel costat de la carretera fins a Can Suriol primer i seguint la pista fins a Mas Milà, al camp de futbol.

He agafat la pista que puja de nou al parc natural, per agafar el corriol a la dreta que puja a Can Pere de la Plana.

La tornada normal, granja escola, riera, i la pista de Can Llopis a Sitges, per anar cap a Sant Pere de Ribes al creuament i creuar fins els Viñedos i tornar per Puigmoltó i l’Autòdrom.

He arribat a casa amb 33,92km que he fet a una mitja de 19km/h, amb 1h 46m amb un desnivell positiu de 631 metres i negatiu de 603 metres, la mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, una potència mitja de 213W, màxima de 683W, una cadència mitja de 77 rpm i calor, mínima de 9 graus i màxima de 20, amb una mitja de 11,9 graus, es a dir per anar d’estiu, que es com he sortit, d’estiu amb uns manguitos. Ah el consum energètic de 1368 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34092 m
Total climbing: 683 m
Total descent: -691 m
Download file: 23_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix