Aquesta matinada hi ha hagut el canvi d’hora, per tan avui podríem sortir a les 7:00 amb llum natural i fer quelcom un pel més llarg, per estar a les 11 a casa. Tenia al cap anar a fer el Pou de Glaç que hi ha darrera de Olesa de Bonesvalls, anant cap a Les Gunyoles.

A les 7 ja hi havia llum de sobres, estàvem al Caprabo el Jorge, el Joan Manel i el Mario, hem pujat la Fita esperant trobar el Santi, però no l’hem trobat fins a Mas Maiol més o menys.

Hem anat cap als Holandesos i pujat cap a Can Lluçà, per agafar la pista a l’esquerre cap a la cadena i el pàrquing del Rat Penat, baixant cap a Vallgrassa primer i després seguint el corriol fins a la Plana Novella.

Des de la Plana hem anat per carretera fins a Can Grau, i des de Can Grau per la trialera de pujada per agafar la pista que va fins a Olesa de Bonesvalls.

La temperatura bona, hem sortit d’estiu amb “manguitos”, fred a les valls, però el dia s’ha comportat molt bé.

Baixant cap a Olesa de Bonesvalls, esta tot bastant tancat i feia més fred que a dalt a Can Grau, però ha estat poca estona.

Hem entrat a Olesa per la riera, per anar a buscar el carrer principal i encarar l’església.

Sense arribar a l’església, al carrer de sota, acaba en una pista cap a un refugi de gossos.

Passat el refugi es puja cap al Turo de les Mentides, i no té pèrdua.

El camí es va fent cada cop més inclinat, hi ha pedra solta i la part final, està molt millor que la última vegada que el vàrem pujar, ara fa un any llarg. Abans hi havia pedra trencada i algun cop havies de posar peu, ara hi ha grava i es pot pujar, tot i que has de posar-ho tot, es un tros curt que es pot fer sencer sobre la bici.

Un cop a dalt ens hem reagrupat, i camí a l’esquerre, queda la última pujada.

A dalt de tot, abans de començar a baixar hi ha aquest record, hi he fet una foto.

A partir d’aquí es baixa i s’arriba a un trencall, a la dreta, comença una pista de baixada molt llarga, amb molta pedra solta que es fa molt millor els 2 segons terços que el primer, vas de revolt a revolt, sense problema.

Un cop a baix, ja més planer, hi ha una pujada molt suau i s’arriba al Pou de Glaç, que esta relativament en bones condicions, està molt sencer.

Hem fet parada per fer la foto i hem seguit avall per anar a passar per sota de la carretera de Olesa de Bonesvalls fins al pla de Vilafranca.

La pista es ràpida i et dur a Les Gunyoles, que queden a la dreta.

Sense entrar-hi, seguint uns metres més endavant, hi ha un trencall, es la pista que fem habitualment quan anem cap a Les Gunyoles, la hem fet en sentit contrari, cap a Olivella.

Es una pista ràpida de baixada que es fa molt bé.

Hem arribat a la carretera d’Olivella i hem seguit fins a Can Suriol, on el Santi s’ha acomiadat i la resta hem seguit pel corriol que voreja la riera fins a Mas Milà, al camp de futbol.

Seguint el mateix corriol, hem girant amunt, com per anar cap a Can Pere de la Plana, però hem agafat el corriol que fem sempre en sentit contrari, quan anem a Les Gunyoles.

Hem sortit al Mas de Can Giralt, i tornant, en contes d’anar cap a la carretera directament, hem girat a l’esquerre, per anar cap a una granja d’abelles, però trobant un corriol molt estret que hi ha a la dreta i que baixa cap a la riera primer i després fins a la carretera de tornada a Can Lloses, però que et deixa directament passat el pont, aquest tros es nou, no l’havíem fet mai.

A Can Lloses ens hem acomiadat del Mario que ha marxat cap a casa i el Jorge, el Joan Manel i jo hem encarat la tornada a Sitges per la pista que hem habitualment per anar a Can Lloses, senzilla.

A la part final, on vas fins a Vallpineda per la pista de la dreta, ens hem acomiadat el Jorge i hem seguit cap a Sitges en Joan Manel i jo.

He arribat a casa amb 54,17km que he fet amb 3h 13m a una mitja de 16,8km/h, amb un desnivell positiu de 1019 metres o negatiu de 998 metres, una freqüència cardíaca mitja de 118 ppm que és el meu 68% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 173W, una màxima de 1154W, un consum energètic en el meu cas de 2015 calories i una temperatura adient, mínima de 6 graus, màxima de 18, mitja de 11,9 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 54633 m
Total climbing: 1152 m
Total descent: -1148 m
Download file: 25_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix