Aquest matí he sortit d’hora, i fosc. Havia d’estar a casa d’hora també, per tan he pensat un Campdasens i l’he fet amb Lupichin.

He sortit de casa que faltaven 4 minuts per dos quarts de vuit, poca gent al carrer, llum engegat i cap al polígon Mas Alba, d’allà pujada del Camí de la Fita, fins arribar al Collet de la Fita.

Tinc el Garmin Edge 820 sense retroil.luminació, sinó es menja la bateria, per tan no he pogut veure temps, però he anat marcant “voltes” als punts on tinc calculat temps.

El primer es al pi que hi ha just arribar al pla de les “basures”. Amb la Gravel estava sobre els 15 minuts, amb la Jet sobre els 16 minuts, avui 17:40. Això vol dir que he perdut temps amb els semàfors i dins del poble, perquè he pujat a bon ritme.

El segon punt es, passat Mas Maiol, baixant cap a Mas Quadrell i arribant a baix de tot, abans del creuament a l’esquerre per pujar a la cimentera, que esta marcat amb no passat. Allà m’ha donat 27,42 minuts i amb la Jet hi he arribat amb 25 i poc, amb la Gravel 24 i poc.

3 minuts llargs de demora, que són els que he perdut dins del poble, la resta, he mantingut el ritme, tot bé.

Un cop a Vallcarca, pujada per asfalt i entres a la pujada de ciment que va a Campdasens.

La pujada ja es podia fer sense llum, clarejava bastant, però he deixat la Lupichin engegada, que la bateria treballi de tan en tan es bo.

He tornat a pressionar el botó de “lap” just a Can Granada, on he arribat amb 42,29 minuts, habitualment hi arribo amb aquest temps, per tan, he recuperat un pel de temps pujant.

Seguint cap a Campdasens, he fet una parada per una foto a la masia que hi ha entre Can Granada i Campdasens, estava molt bonic de llum, encara fosc però amb bona llum de fons.

He seguit pujant per passar Campdansens i pujar al cim de tot, allà he fet un click a “lap” de nou, i m’ha donat 52,07 minuts, prou bé. Amb la gravel vaig arribar amb 47 minuts, amb la Jet hi he arribat amb 50 o potser un pel menys, això vol dir que he recuperat temps perdut a dins el poble durant la resta de ruta.

La baixada ha estat ràpida, he vist el cronòmetre marcar una hora, uns metres abans d’arribar a la baixada de ciment que hi ha abans d’arribar als Holandesos.

La tornada es coneguda, no he trobat ningú fins a les Basures on m’he creuat amb 3 noies corrent, una ciclista al pàrquing del Collet de la Fita i just a baix de tot del camí de la Fita, un home m’ha dit que parés, pujava un 4X4 i sort que l’he vist, sinó haguéssim tingut problemes. L’he deixat passar, parant a la cantonada i llestos.

Cap a casa on he parat el GPS amb 27,14km que he fet amb 1h 16m amb una mitja de 21,4km/h. És un molt bon ritme, però amb la Gravel em donava mitges per sobre de 23km/h, que es molt més ràpid. El desnivell de 566 metres positius i negatius de 559 metres. Una mitja cardíaca de 144 ppm que és el meu 83% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 78 rpm, una potència mitja de 233W i una màxima de 1031W. Em dona una mitja en 20 minuts de 299W, per sota del meu FTP, però prou bé. En el meu cas un consum energètic de 1063 calories. La temperatura alta, mínima de 16 graus i màxima de 20, calor per ser tardor d’octubre.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27249 m
Total climbing: 617 m
Total descent: -616 m
Download file: 21_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix