Aquest mati hem quedat  les 7 al Caprabo, érem el Damià, el Pedro, el Joan Manel i jo.

Cap a les 7:10 hem sortit cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a Can Lloses amb el Santi i el Jorge.

Hem arribat que devien ser dos quarts, estaven allà esperant-nos.

Ahir vaig anar a dormir tard, devia ser la 1 de la matinada i m’he llevat a les 6, m’he notat cansat de cames, com a poques ganes, però he sortit, no ha estat el millor dia de forma física, crec que toca dormir i descansar un pel.

Hem encarat la carretera de Sant Pere de Ribes a Olivella, en Damià en ha fet pagar la “pàjara” de la setmana passada, avui venia fort, i ens ho ha mostrat durant tota la ruta. Té aquest punt de potència de cop, de sortida ràpida, que no es pot seguir, si més no nosaltres.

Hi ha fet anant a Can Lloses i ho ha tornat a fer a la carretera camí de la sortida del Mas de Can Giralt, a la dreta.

Allà hem seguit per la pista que va al costat de la riera fins arribar al camp de futbol de Mas Milà.

Hem seguit per la pista fins a Can Suriol i ha hem entrat, després d’uns metres de carretera, a la pista que et dur fins a Les Gunyoles.

Hem pujat a bon ritme, jo no he anat a davant en cap moment, he anat dels últims, i en més d’un punt parlant amb el Santi, no tenia força per poder accelerar i agafar un ritme més fort.

Un cop a Les Gunyoles, hem pujat fins el cim i hem baixat cap a l’Arboçar de Dalt.

De camí de baixada, hem parat a fer la foto de rigor.

Un cop a l’Arboçar de Dalt, hem baixat i pujat per crear la carretera que ve de Can Trabal fins a Vilafranca i hem pujat i baixat fins a Can Trabal, com a urbanització.

Hem entrat de nou en pista, i hem baixat fins a sota de Viladellops.

En contes de tornar per la pista de sempre, un cop estàs al creuament on tens just a sobre Viladellops, hi ha la pista per on vens, la que va recte a la dreta que puja a Viladellops i a l’esquerre la que utilitzem habitualment per tornar, però entre mig n’hi ha una tancada amb un cadenat.

Hem seguit aquesta, passant el cadenat pel lateral.

Es una pista que es fa estreta i en un punt puja cap a una masia a l’esquerre i que després entra uns metres en una zona de bosc molt frondosa i després surt a un camp llaurat.

Després del camp llaurat, el camí encara una pujada molt dura a l’esquerre, amb poc grip i que habitualment la faig sempre a peu, però avui l’he aconseguida fer sencera sobre la bici.

Entenc que cadascú té les seves tècniques, en el meu cas, he posat el segon pinyó i m’he posat de peu, mirant de mantenir el cul a 3 dits del seient, com si fos una classe d’spinning, i d’aquesta manera augmentar la potència i amb la posició de pes endarrere, mantenir el grip.

L’he pujada sencera, però el cor ha pujat en proporció, no es una posició que pugui mantenir molta estona, el cor no m’ho permetria.

La resta han hagut de fer peu, menys el Jorge que ha pogut i el Santi, per descomptat que al seu ritme, cadència molt lenta i tècnica, l’ha pujada.

Un cop a dalt, hem seguit pedalant i al creuament hem anat a l’esquerre, vas a trobar la pista de tornada de rigor de les Gunyoles.

Seguint pista avall, creues Mas Milà i acabes a la carretera de Olivella a Sant Pere de Ribes, d’es d’aquí fins a Can Lloses, la tornada es per carretera.

Un cop a Can Lloses, ens hem acomiadat del Santi que ha fet via per on ha vingut i hem seguit cap a Sitges la resta, pel mateix camí que hem fet a la vinguda.

He arribat a casa amb 45.91km que he fet amb 2h 38m a una mitja de 17.4km/h, un desnivell positiu de 737 metres i negatiu de 727 metres, una mitja cardíaca de 115 ppm que és el meu 66% i una màxima de 166% que és el meu 96%. El 96% ha estat a la pujada forta i tècnica, ho he vist al GPS. La potència mitja de 164W, la màxima de 1227W, exactament la mateixa que el meu record, es a dir, torno a agafar la forma que vaig perdre. La cadència mitja de 77 rpm, el consum energètic de 1558 calories, i la temperatura, millor que ahir, de mínima 14 graus i màxima 29.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 46259 m
Total climbing: 846 m
Total descent: -853 m
Download file: 12_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix