Avui estàvem a les 7:00 al Caprabo en Joan Manel i jo. Hem anat cap a Sant Pere de Ribes, a la plaça de la Vila havíem quedat amb el Mario i el Santi. D’allà cap a Vilanova, on havíem quedat amb el David a la Mahle.

Hem anat cap a Vilanova pel Castell de Sant Pere de Ribes, i un cop a la Mahle, hem anat a buscar el Mas de l’Artís, per pujar el Fondo de les Oliveres.

He aconseguit pujar posant el peu 2 vegades i mitja 😉 hi ha un punt, que ara fa dues setmanes vaig veure per on s’havia de passar per no fer peu, i avui ho he aconseguit, però a dalt he posat un peu només, per tan, no ho he fet del tot.

Un cop a dalt del Fondo de les Oliveres, hem pujat per la pujada de ciment cap a la Casa Nova i d’allà cap al Pic de l’Àliga.

Foto de rigor, ens hem acomiadat del David que havia d’estar a casa d’hora i ha ens ha dit que faria la volta allà, i hem baixat cap a Canyelles.

Hem creuat el poble, i la carretera de Vilanova a Vilafranca del Penedès, per anar a buscar els corriols que hi ha a darrera i que pugen cap al Montgròs.

La pujada forta l’he aconseguida fer, el Santi també, el Mario i el Joan Manel han fet peu. Li tinc agafat el punt, ho poso tot i agafo cadència per sobre de 80 rpm i així aguanto i puc pujar, però també puja el cor en proporció.

Del Montgròs, hem baixat per un parell de trialeres que hi ha fins el Castell de nou, i hem anat per l’escola la Riera cap als Vinyedos i cap a Sitges pel camí que hem fet a la vinguda a primera hora, hem anat a parar al Caprabo.

El Santi ens ha deixat a Ribes, el Mario ha vingut fins a Sitges amb nosaltres, demà no surt i tenia una estona més encara.

He arribat a casa amb 43.69km que he fet amb 2h 40m en moviment, en total eren les 10:30 del matí. La mitja m’ha sortit de 16.3km/h, lenta, però el Santi venia molt lent avui. El desnivell de 891 metres positiu s i 791 metres de negatius. La mitja cardíaca de 119 ppm que és el meu 69% i la màxima de 166 ppm que es el meu 96%, segurament a la pujada de Canyelles al Montgròs. La potència mitja de 165W i la màxima de 1147W, la cadència mitja de 75 rpm i la temperatura, alta, però suportable, mínima de 17 graus i màxima de 27.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44042 m
Total climbing: 986 m
Total descent: -989 m
Download file: 11_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix