Aquest matí he sortit, amb poques ganes, tranquil, però sabent que avui era la última sortida.

La última sortida abans de fer el divendres a diumenge el Track dels Bons Homes i la última també, perquè la setmana vinent duré la bici a fer un canvi de quadre i la propera sortida pel Garraf serà amb una bici nova.

He pujat la Fita, a ritme molt tranquil, no he volgut que el cor passes del 80%, a més em sentia cansat de cames. El diumenge vaig notar que no anava fi, ahir vaig descansar de cames, però crec que haig de fer un descans total, no només de cames, com a mínim un parell de dies.

Des de la Fita, passant Mas Maiol i arribant al mirador, després de l’entrada de Mas Quadrell. He mirat el temps, 23 minuts i mig, aquest recorregut el faig amb 20 minuts i 15 segons, es a dir, he pujat tranquil.

He baixat cap als Holandesos i per la trialera de la Casa Nova fins arribar al creuament de camins que puja cap a Jafra.

La pujada de Jafra per la trialera del revolt, com sempre.

Un cop a Jafra, per darrera del cadenat al pàrquing, he baixat cap a la pista que va de la Fassina fins als Massets de Dalt.

Un cop als Massets de Dalt, a l’esquerre, després del pi, passant la cadena i pujant la trialera que et deia a la pista de la urbanització de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins.

He baixat per la trialera de darrera, un cop creuada la pista, i des d’avall, per pista baixant cap a Mas Milà, deixant la primera entrada a la urbanització de Can Pere de la Plana a l’esquerre i agafant el corriol, també a l’esquerre que puja a la urbanització.

Des de Can Pere de la Plana fins a la Granja Escola per carretera i d’allà, pels camins interns cap a Sant Pere de Ribes, passant per Can Lloses i cap a Sitges de nou.

L’únic moment que he mirat de fer força i fer pujar el pols ha estat a la pujada de la rotonda fins a l’Institut Joan Ramon Benaprés, i he arribat a 1227W de màxima, que és el mateix que vaig fer el diumenge i el mateix màxim que vaig fer el 4 de febrer.

En total m’han sortit 24,12km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 17,4km/h, amb 512 metres de desnivell positiu i 519 metres de negatiu, la potència mitja de 185W, la màxima 1227W, la freqüència cardíaca mitja de 122 ppm que es el meu 71% i la màxima de 156 ppm que és el meu 90%. La mitja de cadència de 76 rpm, i 920 calories de consum energètic en el meu cas.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24235 m
Total climbing: 560 m
Total descent: -558 m
Download file: 14_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix