Ahir li vaig fer un whatsapp al Damià, aquest matí de dissabte volia sortir sol a ritme, però vaig pensar que potser li vindria de gust sortir, així que li vaig posar si li venia de gust fer un Gunyoles en mode “a muerte”, després de les “rises” de rigor, va dir que si.

A les 7 estàvem al Caprabo, ha aparegut amb una espectacular Specialized Epic SWORKS, la més alta de la gama, tot carboni, llantes incloses i amb un SRAM Eagle ASX XX1, diguem que no hi ha més bici per sobre.

Hem sortit plegats a bon ritme cap a Sant Pere de Ribes, des de Can Lloses per Carretera fins el desviament cap al Mas de Can Giralt i d’allà fins a Can Suriol pel corriol que va per la vora de la riera. Hi havia un pel de fang, la ploguda de la nit de dijous a divendres, també va arribar aquí.

Hem entrat a la pista de Les Gunyoles, la cadena de l’entrada estava baixada i el filferro que van posar per protegir els cavalls, estava tret. Hem anat fent a molt bon ritme fins arribar a Les Gunyoles, hem parat uns segons a dalt de tot, amb Vilafranca de fons per fer-nos una foto i hem seguit baixant.

Primer per l’Arboçar de Dalt, després per Can Traval i acabar a Mas Milà, per agafar la carretera de tornada cap a Can Lloses i el mateix camí d’anada.

He arribar a casa amb 44,25km que hem fet amb 2 hores 9 minuts, contant que quan paro no conta el GPS, amb parades em surt 2 hores 27 minuts. He hagut de parar algun punt per esperar el Damià, tot s’ha de dir. La mitja de 20,5km/h, la màxima de 49,2km/h, en el meu cas el consum energètic de 1783 calories, la potència màxima de 1075W, la mitja de 229W, la mitja cardíaca de 151 ppm que és el meu 87%, i la màxima de 174 ppm que és el meu 100%, la cadència mitja de 81 rpm, el desnivell positiu de 683 metres i el negatiu de 702 metres. De temperatura, la mínima de 14 graus, molt bona i una màxima de 25 graus.

Aquí us deixo el track d’avui, demà més.

Total distance: 44459 m
Total climbing: 784 m
Total descent: -785 m
Download file: 17_08_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix