Aquest matí havíem quedat a les 7:00 per fer un Pantà de Foix. Ahir hi havia Barraques a Sitges, es Festa Major la setmana vinent, i vaig arribar a casa a les 3:30 del matí, així que he dormit 3 hores justes però m’he llevat i he marxat.

He anat molt casat, per la falta de son per una banda i perque m’he notat les cames cansades, ahir amb el Damià, el Gunyoles “a muerte”, em van deixar tocat i el cos no havia descansat.

Tot s’ha de dir que les 7 només hi era jo sol al Caprabo, el Damià va dir que també vindria, però suposo que estava cansat de cos com jo, o potser un pel més, i no ha aparegut i el Josep Maria ha enviat un missatge a quarts de 3 del matí dient que tampoc venia.

He anat sol fins a Sant Pere de Ribes, a un ritme més tranquil del que vaig fer ahir, i tan bon punt he arribat a la Plaça de la Vila ha aparegut el Fer, aquest cop si que ha vingut.

Hem marxat ambdós a fer el Pantà, ha anat prou bé.

Pujada pel Castell, per anar fins a Vilanova a la Mahle i entrada al Parc Natural del Garraf per Vilanova. Hem anar xerrant de coses i ha estat núvol gran part del matí, per tan calor de sol no n’hi ha hagut, però si hi havia molta xafogor.

La pujada als Balcons ha estat dura, igual de dura que sempre, però jo he anar suant tan que em regalimaven les gotes pels braços i tenia les ulleres de sol que no veia res de res.

Un cop a dalt, m’he netejat les ulleres mentre esperava el Fer i hem fet via cap al Pantà per la trialera de l’esquerre del creuament que hi ha abans de començar a pujar a Balcons.

La baixada ha estat bé, tot i que s’ha notat que el camí havia canviat, la pedregada de fa una setmana passada, va moure molt la terra i el camí estava diferent, ni millor ni pitjor, diferent.

La pujada que hi ha a la dreta no l’he pogut fer sencera, m’he quedat a un parell de metres i he fet peu, el Fer si que ha pogut, en canvi si que he pot fer la segona, el Fer aquest cop no.

Baixada tranquil.la fins al Pantà i pujada per darrera, per la part frontal de la presa fins a dalt, i li hem donat la volta, com sempre. Hem anat directes, no hem fet la trialera de Clariana, baixada per carretera uns metres fins a Torrelletes primer, creuar el riu de rigor, que tenia un pel més d’aigua del normal, i després arribar a Castellet.

Des de Castellet, per darrera del poble, fins a creuar la cadena i ens hem tirat per la trialera de la dreta, que estava bastant justa, però l’hem pogut fer bé ambdós.

Pujada a la Casa Alta i després de la cadena a l’esquerre. Un cop hem arribat a la part de ciment, hem parat a fer una foto i hem baixat de nou per anar a buscar el creuament d’abans i anar a l’esquerre, pel Fondo de les Oliveres.

La primera trialera de l’esquerre, aquest cop l’he baixada, bé, l’hem baixada tan el Fer com jo, tot i que cadascú per un lloc diferent.

Baixada pel Fondo de les Oliveres i que el que no he baixat es el punt que hi ha un pedregà amb el camí que puja a la dreta a l’inici de la pujada dels Balcons, ni ho he intentat, he fet peu i llestos, son 3 metres només.

Un cop al final del Fondo de les Oliveres, el Fer ha decidit anar per Canyelles, es a dir, tornar anant a buscar la urbanització de rigor, la pujada dura de la urbanització i la trialera llarga, que estava molt canviada per la pedregada de fa una setmana, i que et deixa a la rotonda d’entrada a Vilanova, per sobre de l’autopista C32.

D’allà tornada tranquil.la per l’antic Casino de Barcelona i fins a Puigmoltó, on després de creuar la carretera ens hem separat, el Fer ha fet via cap als Vinyedos per anar cap a Sant Pere de Ribes i jo he tornat cap a Sitges per l’Autòdrom i el passeig al final.

En total m’han sortit 54,29km que hem fet amb 3 hores 39 minuts, un pel més lent que la última vegada que el vaig fer sol al juliol, un quart d’hora més, però no gran cosa, hem anat a bon ritme, m’ha sortit 14,9km/h de ritme. El desnivell de 963 metres positius i 922 negatius, la mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 74% i una màxima de 164 ppm que és el meu 94%, avui no ha pujat com ahir, no podia. La mitja de potència de 150W, la màxima de 821W, la cadència de 69 rpm, la temperatura màxima de 28 graus, tot i que amb la xafogor, crec que era més alta.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 54617 m
Total climbing: 1054 m
Total descent: -1059 m
Download file: 18_08_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix