Ahir dijous a la tarda vàrem fer un Campdasens el Santi i jo. Vaig tornar de vacances el dimarts, després de 16 dies sense tocar la bici, vaig sortir el dimarts i el dimecres sol, en mode “a muerte”, però ahir vaig fer un missatge al grup i el Santi va contestar que podria venir.

Vàrem sortir de tarda, a les 19:00 encarava La Fita, el Santi em va dir que fes via que ja ens trobaríem, i el vaig trobar baixant la Fita.

Al matí va fer 3 hores de bici, per tan venia un pel just, però a mi ja em va anar bé una sortida tranquil.la, més per estirar les cames i moure sang que no pas per sortir a entrenar.

Vàrem pujar la Fita i a dalt, vàrem decidir fer un Campdasens.

Baixada per Mas Quadrell, que per cert, amb la ploguda intensa de dilluns, el camí ha quedat un pel tocat, hi ha més pedra del normal, res que preocupi, però diguem que el terreny s’ha modificat.

Un cop a Vallcarca, la pujada d’asfalt fins al principi de la pujada d’asfalt de Campdasens, va ser un pel dura el Santi, venia fent zetes. Vaig baixar el ritme, i vàrem seguir pujant parlant i fent una sortida molt social.

Un cop a dalt de tot de Campdanses, parada per fer la foto de rigor i tornada.

Em va acompanyar fins a l’entrada del corriol de la Casa Nova, abans dels Holandesos, on ell va marxar cap a casa i jo vaig seguir el camí habitual de tornada, passant pels Holandesos, els Caçadors, les Basures, Fita avall i a casa.

Vaig arribar a casa amb 27,03km que vàrem fer en 1 hora 39 minuts. S’ha de contar, que el dimarts vaig fer el mateix recorregut, i vaig arribar a casa amb 1 hora 15 minuts, a un ritme de 21,4km/h, ahir el ritme va ser de 16,3km/h, molt més tranquil. El desnivell de 582 metres positius, i 573 negatius, la mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 76% i una màxima de 169 ppm que és el meu 97%, el consum energètic de 1025 calories, la potencia mitja de 172W, la màxima de 940W.

Aquí us deixo el track d’ahir

Total distance: 27176 m
Total climbing: 621 m
Total descent: -628 m
Download file: 15_08_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix