Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, la idea era fer una ruta pistera, tipus Les Gunyoles, però passant per Olivella, ja que el Santi havia de votar.

Jo m’he trobat millor que la setmana passada, encara amb molt de moc i esbufegant, però el constipat va marxant. El Gaizka no ha pogut venir, ha passat mala nit, però érem el Damià i el Santi.

Hem pujat la Fita, el Santi al seu ritme, el Damià i jo hem anat fent, però m’ha hagut d’esperar, els meus pulmons encara no treballen com haurien. Hem baixat pels holandesos, i hem encarat la Fassina per pujar pel corriol de l’esquerre dels Masets de Dalt fins arribar a la pista que va fins a Quatre Camins, hem baixat per la trialera de darrera i hem anat a buscar la pista d’Olivella, per arribar a Olivella a les 8:40. Sorpresa perquè la mesa de votació no estava oberta, hem hagut d’esperar fins a les 9:00.

Un com el Santi ha votat, hem baixat per carretera fins a trobar el desviament de la pista que va paral·lela a la carretera i l’hem seguit fins a Can Suriol. D’allà hem entrat a la pista que et dur a Les Gunyoles i hem anat fent, a ritme lent i parant de tan en tant, el Santi venia molt lent.

Hem anat parant aprofitant quan hi havia els cavalls i els rucs que hi ha a la zona, són espectaculars, tot i que ja fa un any llarg que hi són, cada cop que els veig em quedo igual de sobtat, són molt bonics.

Hem arribat a la part de dat de Les Gunyoles, hem fet la foto de rigor i hem tornar per l’Arboçar de Dalt, Can Traval, darrera de Viladellops i Mas Milà, la part final per la carretera de Olivella a Sant Pere de Ribes.

Ens hem acomiadat del Santi a Can Lloses i el Damià i jo hem tornat pels Vinyedos, camp de vol, autòdrom i a Sitges.

He arribat a casa amb 51,79km que he fet amb 3 hores 3 minuts, a una mitja de 16,9km/k, una mitja lenta pel tipus de recorregut que hem fet. La potència mitja de 183W en el meu cas, la mitja cardíaca de 133 ppm que es el meu 76% i una màxima de 169 ppm que es el meu 97%, una cadència mitja de 73 rpm, un consum energètic en el meu cas de 2021 kcal i els desnivells, positiu de 963 metres i negatiu de 966 metres.

Aquí us deixo el track d’avui:

Total distance: 52132 m
Total climbing: 1068 m
Total descent: -1071 m
Download file: 28_04_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix