Avui no hi havia intenció de sortir, però ahir divendres el Gaizka em va dir que diumenge no podria sortir i que a més donaven pluja, per tan que sortiria aquest matí a les 7 al Caprabo, per estar a les 10 a casa. El Javi també vindria.

Hem sortit d’estiu, si més no jo, la setmana passada no feia fred el diumenge, s’estava bé, però aquest matí, tot i sortir de curt, m’he posat una jaqueta molt fina a sobre. Hem sortit del Caprabo cap a Sant Pere de Ribes, hem pensat en repetir la sortida que vaig fer el diumenge amb el Damià, Les Gunyoles.

Fins a Can Lloses bé, a partir d’allà per carretera i sense que encara tinguéssim l’escalfor del sol, feia fred. La temperatura ha anat baixant, ens hem desviat cap el Mas de Can Giralt i allà ja marcava -0,6 graus, es a dir fred de veritat. Jo tenia els dits de les mans i dels peus molt freds i ja he notat que baixar la tija telescòpica volia dir que no pujava, l’oli estava massa dens.

Hem anat fent via fins a Can Suriol, allà ha començat a pujar la temperatura, hi havia llum del sol. Hem fet via cap a Les Gunyoles, pujada molt bé, tranquil.la, però a ritme constant. Hem vist els cavalls que hi ha pasturant al parc natural del Garraf, té una sensació de Pirineu molt interessant.

Un cop a Les Gunyoles hem baixat cap a l’Avinyonet de Dalt i hem seguit fins a Can Trabal i tornada cap a Mas Milà i carretera a Sant Pere de Ribes. Ens hem trobat un grup important dels Biciats del Garraf en sentit contrari, ens hem saludat, però jo no he pogut conèixer a ningú, només he sentit el meu nom.

Per carretera fins a Can Lloses i tornada cap a Sitges, tot i que hem decidit fer el corriol que et dur cap a la riera i tornat pel camp de vol i l’autòdrom. A les 10 i molt poc érem a casa.

He arribat a casa amb 47,83km que hem fet amb 3 hores i un minut en moviment, a una mitja de 15,8km/h, un consum energètic en el meu cas de 1585kcal, un desnivell positiu de 798 metres i negatiu de 805 metres. La mitja cardíaca de 126 ppm que es el meu 72%, una màxima de 171 ppm que es el meu 98%, demà més i segurament repetim part de la sortida d’avui.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48121 m
Total climbing: 910 m
Total descent: -914 m
Download file: 30_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix