Aquest matí a les 7:30 estava al Caprabo, la idea era fer un Gunyoles. El Fer no hauria de venir, ha estat 3 dies ingressat a l’hospital i el varen enviar a casa el divendres tarda, el Gaizka va dir que vindria, però m’ha dit més tard que els nens han passat mala nit i que el despertador ha estat massa dur, el Santi esta a Andorra, últim dia de la temporada d’esquí, el Damià va dir que vindria, però no ha confirmat.

A les 7:32 he sortit sol cap a Sant Pere de Ribes, tenia clar que faria Les Gunyoles jo sol, però arribant a Can Lloses m’ha sonat el telèfon, el Damià em preguntava on era, li he dit que ens veiem a Can Lloses, ha sortit tard de casa.

Hem marxat per carretera fins a l’entrada de Mas de Can Giralt, després pel corriol que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol. La part que estava amb un arbre caigut, repenjat sobre d’un fil de telèfon ja esta arreglada, estan tirant fil nou i l’arbre l’han tallat.

El Damià anava amb por, diu que no esta gaire en forma, jo no ho he notat gaire, ha vingut com sempre, potser a les pujades hem anat plegats en contes de que ell anés al davant i m’esperés, però l’he vist la mar de bé.

Un cop a Can Suriol, per carretera fins a l’entrada de a pista que et dur cap a Les Gunyoles. Aquesta pista la vàrem intentar fer el Santi i jo a l’octubre, no es podia, estaven tirant un tub d’aigua nou i estava tot el camí aixecat, ja ho han arreglat i esta tot tapat. Hem anat a bon ritme fins arribar a Les Gunyoles, on el Damià ha hagut de parar a treure’s roba, anava massa tapat, potser a primera hora feia un pel de fred, però a les 9 del matí amb el sol, feia més aviat calor.

A la baixada de Les Gunyoles cap a l’Avinyonet de Dalt hem parat a fer una foto amb Vilafranca del Penedès de fons. Després la tornada es molt és lleugera, no hem tingut cap problema, primer pujada cap al Pic de la Penya del Papiol, no hi arribes, baixada cap a Can Trabal, i seguint baixant fins arribar a Mas Milà, després la carretera d’Olivella a Sant Pere de Ribes fins arribar a Can Lloses de nou i tornada.

A la que hem trobat la riera a la dreta ens hi hem ficat, hem tornat cap a Sitges per la riera de l’Autòdrom, la que passa pels Vinyedos a Sant Pere de Ribes. Hem anat plegat fins a l’hotel Terramar, hem fet un pel de passeig, un dia espectacular. A l’alçada de l’estàtua el Damià ha girat cap a casa, jo he seguit fins a casa.

He arribat a casa amb 48,83km que hem fet amb 2 hores 41 minuts, a una mitja de 18,1km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 1569 kcal, un desnivell positiu de 767 metres i 935 de negatius, la mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 161 ppm que es el meu 93%.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 49120 m
Total climbing: 863 m
Total descent: -1014 m
Download file: 24_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix