Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, volíem estar a casa a les 11 com a molt tard, avui hi ha el Ralli de Cotxes d’Època i els volem anar a veure. La idea era fer una sortida tranquil.la de diumenge, per començar la temporada i anar agafant forma.

Érem el Gaizka, el Santi i jo, el Fer ha tardat uns minuts més, ha sortit tard de Ribes, hem pujat la Fita, hem baixat a Vallcarca i hem pujat cap a Campdasens. Foto de rigor a dalt de tot i de tornada hem anar cap a Vallgrassa per anar a parar a la Plana Novella, hem pujat la pista cap a Begues, i just quan es baixa, abans de començar a pujar de nou, a l’esquerre hi ha un camí amb un cadenat, et dur cap a la pista que va fins a Can Grau. Hem hagut de fer mitja volta, ja es que estan arreglant la carretera i no es podia passar.

Ens hem trobat un noi de Begues, el Domenech que anava cap a Sitges i al veure que ens hem ficat pel corriol cap a Can Grau ens ha seguit, li hem dit que anàvem a Sitges també, però que fariem un altre camí i ha vingut amb nosaltres.

Hem pujat cap a la Plana Novella, al castell Budista per la pista de la dreta, no asfaltada i hem baixat cap a Jafra, per pista, de Jafra pel corriol del pàrquing fins a baix a la pista de la Fassina als Masets de Dalt i hem anat recte a buscar el GR92 de la Cova Negre.

Per cert, han fet una tallada d’arbres i han tapat el camí que va cap a la Cova Negra, han tapat l’entrada. L’hem trobava i hem fet via, algun punt a peu, coneixem el camí, per anar a parar a darrera de Can Lloses, ja a Sant Pere de Ribes i tornada cap a Sitges.

El Fer ens ha deixat al creuament de Ribes, el Santi al creuament de Mas Alba i el Gaizka, el Domenech i jo hem anat cap a Sitges. El Domenech ens ha deixat per anar a fer un mos al Forn Enric i tornar cap a Begues, el Gaizka i jo de tornada cap a casa.

He arribat a casa amb 38,97 km que he fet amb 2 hores 45 minuts, a una mitja de 14,2km/h, un ritme molt tranquil. La mitja cardíaca de 119 ppm que es el meu 68%, en algun punt he mirat de fer pujar un pel el cor, sinó no fem res i he arribat a 163 ppm que es el meu 94%, amb un consum energètic de 1365kcal, un desnivell positiu de 856 metres i de negatiu un metre menys 855 metres. Em diu que la temperatura mínima ha estat de 5 graus i la màxima de 21, la veritat es que no hem tingut fred, ha fet un dia molt bo.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 39304 m
Total climbing: 941 m
Total descent: -942 m
Download file: 17_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix