Aquest cap de setmana es Carnaval, no he fet neu, m’he quedat a Sitges, per tan avui hem fet un petit tastet del Garraf. El Gaika em va dir de sortir aquest matí d’hora, un Campdasens i tornada, havia de marxar a Mataró i no tenia gaire temps, jo per part meva, volia estar a casa d’hora per la cursa de llits, així que em va proposar estar a les 7 al Caprabo, per fer una sortida curta i estar a casa de tornada abans de les 9 del matí.

Vàrem fer un whatsapp al grup, el Santi ha dit que venia aquest matí, el Fer va dir que venia, però ha cancel·lat aquest matí.

A les 7 sortíem del Caprabo, pujada la Fita a ritme tranquil, com tota la sortida, ha estat tranquil.la de ritme, hem baixat a Vallcarca, molta xerrera, fa temps que no ens veiem i un pel de fred per la humitat i la bora baixa, pujada per asfalt de Vallcarca a Campdasens i tornada tranquil.la.

El Santi ha fet via cap a casa abans d’arribar als Holandesos, el Gaizka i jo hem tornat plegats Fita avall, jo he fet el corriol de baixada, que esta bastant tocat per l’aigua i el Gaizka m’ha esperat a la part de baix. Hem trobat el Javi rentant la furgoneta, hem estat amb ells 5 minuts i ens hem acomiadat, cap a casa.

He arribat a casa abans de les 9 amb 1 hora 45 minuts i 25,65km, a una mitja de 14,7km/h, un consum energètic de 892 kcal, una mitja cardíaca de 118 ppm que es el meu 68% i una màxima del 91% que són 158 ppm en el meu cas, un desnivell positiu de 645 metres i 649 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25716 m
Total climbing: 693 m
Total descent: -703 m
Download file: 02_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix