Avui hem decidit fer vaga tota la família, avui es el dia de la dona, es 8 de març. Ahir a la nit vàrem sortir de Sitges i aquest matí he sortit amb la FatBike. A les 7 del matí hi ha llum per sortir perfectament, però he sortit que devien ser les 7:30 aproximadament, he marxat sol sense la Greta, últimament està un pel “gossa” i no vol sortir amb bici ni a córrer.

He encarat la pista verda del telecadira, no hi ha neu, ha fet molta calor i no ha nevat gens, poca neu, només a pistes i gel on hi havia un pel de neu fa dues setmanes. He pujat per la verda Château d’Eau, he agafat a la dreta per pujar per la Promenade en Fôret, el primer tros amb més terra que no pas neu i gel, a partir de la meitat, on esta la pista oberta per esquiar, neu molt dura i alguna capa de glaç.

He pujat bé i a bon ritme, creuament de Eine i pujar fins el telecadira. M’he marcat aquest segment a l’Strava, així puc veure que tal pujo i comparar-me amb les sortides que faig. Un cop al telecadira, he baixat per darrera per anar a buscar la Enduro 4, i he agafat el camí que puja a la dreta, cap a la pista d’Enduro que no esta senyalitzada amb números.

El primer tros amb neu dura i incòmode pels forats de la gent que ha passat caminant, la segona part ja no quedava neu ni gel, terra, i he pujat bé fins arribar al pla on comença la baixada de l’Enduro.

Foto de rigor i avall, tot bé excepte un pel de gel en algun punt, on he hagut de baixar amb més cura, però tot bé. Un cop al pla dels esquirols, tornada cap a casa per la pista vermella, sense problemes.

He arribat a casa amb 8,59km que he fet amb 57 minuts, a una mitja de 9,1km/h, un consum energètic de 679kcal, una mitja de potència de 110 Watts amb una màxima de 521 Watt, em dona un FTP de 4,53, però hem de contar que es una mitja, no hi ha sensor de potencia. La mitja cardíaca de 141 ppm que es el meu 81% i una màxima de 161 ppm que es el meu 93%, una cadència mitja de 59 rpm, un desnivell positiu de 386 metres i un desnivell negatiu de 362 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8753 m
Total climbing: 401 m
Total descent: -401 m
Download file: 08_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix